Kies je model
Winkelmand

Kofferbakmatten Ford Focus

Bent u op zoek naar een nieuwe kofferbakmat voor uw Ford Focus ? Het rubber van onze kofferbakmatten is sterk en flexibel en beschikt over een opstaande rand. De matten zijn gemakkelijk te plaatsen en te reinigen. Wij verkopen alleen kofferbakmatten die perfect op maat zijn gemaakt. Zo weet u zeker dat de bestelde kofferbakmat past in uw Ford Focus . Wij hanteren hoge kwaliteitsnormen voor onze kofferbakmatten, het rubber en tapijt dat wij gebruiken is zorgvuldig uitgekozen. Kies voor een uitstekende bescherming tegen alledaagse slijtage, kies voor onze Ford Focus kofferbakmat. Wij voorzien onze kofferbakmatten standaard van een antislip-coating.

Focus Type 5

juli 2018 - heden | Station

Ford Focus  Type 5

Focus Type 4 Facelift

2015 - juli 2018 | Station

Ford Focus  Type 4 Facelift

Focus Type 4 Facelift

2015 - juli 2018 | 3/5-drs

Ford Focus  Type 4 Facelift

Focus Type 4

2011 - 2015 | Station

Ford Focus  Type 4

Focus Type 4

2011 - 2015 | 3/5-drs

Ford Focus  Type 4

Focus Type 3 Facelift

2008 - 2011 | Station

Ford Focus  Type 3 Facelift

Focus Type 3

2004 - 2008 | Station

Ford Focus  Type 3

Al 7022 tevreden gebruikers

"Goede telefonische bereikbaarheid, mooie matten voldoen aan de verwachtingen, hebben een Kia Rio en de dikste matten genomen dan passen ze niet meer achter het bevestigingshaakje maar zijn voldoende slip vast."

Ford Focus kofferbakmat op maat

Standaard wordt een Ford Focus auto niet geleverd met een kofferbakmat. Desondanks kunnen wij adviseren om een kofferbakmat in uw auto te plaatsen. De bekleding van uw auto wordt namelijk beschermt tegen vocht, vuil en schade. Een nette en onbeschadigde kofferbak is wel zo handig als u bijvoorbeeld uw auto weer wilt verkopen. Als de kofferbak schoongemaakt moet worden haalt u de mat eenvoudig uit uw auto om deze even uit te schudden of schoon te spuiten.

Ford Focus kofferbakmat bestellen

Onze kofferbakmatten zijn ideaal voor mensen die vaak zware spullen vervoeren. De antislip laag is ook geschikt voor huisdieren, zij hebben meer grip op de matten. De kofferbakmatten sluiten naadloos aan op de vorm van uw kofferbak, wij garanderen een 100% pasvorm. U krijgt ook drie jaar garantie op onze Ford Focus kofferbakmatten. Bestel nu een Ford Focus kofferbakmat van Just Carpets!

Persoonlijk advies nodig?

Hulp nodig? Neem contact op met onze klantenservice

Chat met ons Gebruik onze live chat. Klik hier

Mail ons Op werkdagen binnen 24 uur reactie. Mail je vraag naar [email protected]