Kies je model
Winkelmand

Kofferbakmatten Ford Focus

Hier vindt u een overzicht van onze Ford Focus kofferbakmatten. Het rubber van onze kofferbakmatten is sterk en flexibel en beschikt over een opstaande rand. De matten zijn gemakkelijk te plaatsen en te reinigen. Bij ons bent u zeker van kwaliteit. Onze kofferbakmatten zijn tot op de millimeter precies op maat gemaakt zodat ze passen in uw Ford Focus . Wij garanderen dan ook een 100% perfecte pasvorm. Kies voor een uitstekende bescherming tegen alledaagse slijtage, kies voor onze Ford Focus kofferbakmat. Wij voorzien onze kofferbakmatten standaard van een antislip-coating.

Focus Type 4 Facelift

2015 - juli 2018 | Station

Ford Focus  Type 4 Facelift

Focus Type 4 Facelift

2015 - juli 2018 | 3/5-drs

Ford Focus  Type 4 Facelift

Focus Type 4

2011 - 2015 | Station

Ford Focus  Type 4

Focus Type 4

2011 - 2015 | 3/5-drs

Ford Focus  Type 4

Focus Type 3 Facelift

2008 - 2011 | 3/5-drs

Ford Focus  Type 3 Facelift

Focus Type 3

2004 - 2008 | 3/5-drs

Ford Focus  Type 3

Ford Focus kofferbakmat op maat

Auto's zoals uw Ford Focus worden niet standaard afgeleverd met een kofferbakmat. Toch is het aante raden om een kofferbakmat te gebruiken in uw auto. Zo wordt uw autobekleding beschermt tegen vuil, vocht en schade. De kofferbak blijft schoon en netjes en dat is handig als uw auto bijvoorbeeld weer in de verkoop gaat. Als de kofferbak schoongemaakt moet worden haalt u de mat eenvoudig uit uw auto om deze even uit te schudden of schoon te spuiten.

Ford Focus kofferbakmat bestellen

Onze kofferbakmatten zijn ideaal voor mensen die vaak zware spullen vervoeren. De antislip laag is ook geschikt voor huisdieren, zij hebben meer grip op de matten. Om een kofferbakmat op de juiste manier in te meten wordt er gebruik gemaakt van een 3D scan. Hierdoor garanderen wij een perfecte pasvorm en geven we drie jaar garantie op onze kofferbakmatten. Koop daarom nu een kofferbakmat op maat voor uw Ford Focus !

Persoonlijk advies nodig?

Hulp nodig? Neem contact op met onze klantenservice

Chat met ons Gebruik onze live chat. Klik hier

Mail ons Op werkdagen binnen 24 uur reactie. Mail je vraag naar [email protected]