Kofferbakmatten voor Ford Kuga

  • Op maat gemaakte kofferbakmatten voor je Ford Kuga
  • Houd je kofferbak schoon en netjes
  • Een speciale antislip onderzijde om schuiven te voorkomen
  • Keuze uit hoogwaardig rubber en tapijt
  • 700.000+ tevreden klanten gingen je voor
  • Hoogwaardige Kovvar® kofferbakmat op maat
Kofferbakmatten voor Kuga

xmodellen
< kiesmodel

kiesmodel2

Kuga 3

03/2020 - 2024 | Plug-in Hybrid

Kofferbakmatten voor Kuga Type 5

Kuga 3

03/2020 - 2024

Kofferbakmatten voor Kuga Type 5

Kuga 2

2016 - 03/2020

Kofferbakmatten voor Kuga Type 4

Kuga 2

2013 - 2016

Kofferbakmatten voor Kuga Type 3

Kuga 1

2011 - 2013

Kofferbakmatten voor Kuga Type 2

Kuga 1

2008 - 2011

Kofferbakmatten voor Kuga Type 1

Al 10081 tevreden gebruikers

"Top service, top kwaliteit"

Vind hier je pasklare Ford Kuga kofferbakmatten. Onze rubberen kofferbakmatten zijn gemaakt van sterk en flexibel rubber en zijn voorzien van een opstaande rand. Je kunt de mat makkelijk plaatsen en reinigen. De kofferbakmatten van tapijt zijn zorgvuldig afgewerkt met een mooie band. Deze matten hebben geen opstaande rand maar bieden wel een goede bescherming voor je autobekleding. Wij geven een originele pasvorm garantie. De kofferbakmatten passen perfect in je Ford Kuga. Het rubber en tapijt dat gebruikt wordt voor onze kofferbakmatten is geselecteerd om zijn hoge kwaliteit. Als je kiest voor een Ford Kuga kofferbakmat van Just Carpets kies je voor uitstekende bescherming tegen alledaagse slijtage. Onze kofferbakmatten zijn standaard voorzien van een antislip-coating.

Ford Kuga kofferbakmat op maat

Je Ford Kuga wordt niet standaard geleverd met een kofferbakmat. Desondanks heeft het plaatsen van een kofferbakmat voordelen. Je beschermt namelijk de autobekleding tegen vuil, schade of beschadigingen. De kofferbak blijft schoon en netjes en dat is handig als je auto bijvoorbeeld weer in de verkoop gaat. Als het tijd wordt om de kofferbak schoon te maken kun je de mat even afschudden en eventueel schoonspuiten (rubber). Onze tapijten kofferbakmatten worden geleverd met een handig handvat om de mat gemakkelijk uit je auto te kunnen halen.

Ford Kuga kofferbakmat bestellen

Vervoer je vaak zware spullen in je kofferbak dan is een kofferbakmat een ideale oplossing. Heb je huisdieren? De kofferbakmatten beschikken over een antislip laag zodat je huisdier meer grip heeft. Wij maken gebruik van een 3D scan om kofferbakmatten in te meten daarmee garanderen wij 100% pasvorm. Door het gebruik van sterke en duurzame materialen geven we drie jaar garantie op onze Ford Kuga kofferbakmatten. De beste Ford Kuga kofferbakbescherming. Koop direct een kofferbakmat op maat!

Hulp nodig?

Service & contact Neem contact op met onze klantenservice

Heb je een vraag? Vind je antwoord snel en gemakkelijk op onze help center pagina.