Kofferbakmatten voor Ford C-MAX

  • Op maat gemaakte kofferbakmatten voor je Ford C-MAX
  • Houd je kofferbak schoon en netjes
  • Een speciale antislip onderzijde om schuiven te voorkomen
  • Keuze uit hoogwaardig rubber en tapijt
  • 700.000+ tevreden klanten gingen je voor
  • Hoogwaardige Kovvar® kofferbakmat op maat
Kofferbakmatten voor C-MAX

xmodellen
< kiesmodel

kiesmodel2

C-MAX

2015 - 2023 | Grand C-Max

Kofferbakmatten voor C-MAX Type 2 Facelift

C-MAX

2015 - 2023

Kofferbakmatten voor C-MAX Type 2 Facelift

C-MAX

2010 - 2015 | Grand C-Max

Kofferbakmatten voor C-MAX Type 2

C-MAX

2010 - 2015

Kofferbakmatten voor C-MAX Type 2

C-MAX

2007 - 2010

Kofferbakmatten voor C-MAX Type 1 Facelift

C-MAX

2003 - 2007

Kofferbakmatten voor C-MAX Type 1

Al 9672 tevreden gebruikers

"Top service, top kwaliteit"

Hier vind je een overzicht van onze Ford C-MAX kofferbakmatten. Onze rubberen kofferbakmatten beschikken over een opstaande rand en zijn flexibel en sterk tegelijk. De matten zijn makkelijk te plaatsen en eenvoudig schoon te maken. De kofferbakmatten van tapijt beschikken niet over een opstaande rand. De matten beschermen wel je autobekleding tegen vocht en vuil. Je kofferbak ziet er uit als nieuw. Bij ons ben je zeker van kwaliteit. Onze kofferbakmatten zijn tot op de millimeter precies op maat gemaakt zodat ze passen in je Ford C-MAX. Wij garanderen dan ook een 100% perfecte pasvorm. Kies voor een uitstekende bescherming tegen alledaagse slijtage, kies voor onze Ford C-MAX kofferbakmat. Wij voorzien onze kofferbakmatten standaard van een antislip-coating.

Ford C-MAX kofferbakmat op maat

Auto's zoals je Ford C-MAX worden niet standaard afgeleverd met een kofferbakmat. Desondanks heeft het plaatsen van een kofferbakmat voordelen. De bekleding van je auto wordt namelijk beschermt tegen vocht, vuil en schade. De kofferbak blijft schoon en netjes en dat is handig als je auto bijvoorbeeld weer in de verkoop gaat. Als het tijd wordt om de kofferbak schoon te maken kun je de mat even afschudden en eventueel schoonspuiten (rubber). Onze tapijten kofferbakmatten worden geleverd met een handig handvat om de mat gemakkelijk uit je auto te kunnen halen.

Ford C-MAX kofferbakmat bestellen

Onze kofferbakmatten zijn sterk en geschikt voor huisdieren. Door de antislip coating is het vervoeren van zware spullen of huisdieren veiliger. De kofferbakmatten sluiten naadloos aan op de vorm van je kofferbak, wij garanderen een 100% pasvorm. Je krijgt ook drie jaar garantie op onze Ford C-MAX kofferbakmatten. De beste Ford C-MAX kofferbakbescherming. Koop direct een kofferbakmat op maat!

Hulp nodig?

Service & contact Neem contact op met onze klantenservice

Heb je een vraag? Vind je antwoord snel en gemakkelijk op onze help center pagina.