Kies je model
Winkelmand

Kofferbakmatten Ford C-MAX

Ford C-MAX kofferbakmatten op maat. Onze rubberen kofferbakmatten zijn gemaakt van sterk en flexibel rubber en zijn voorzien van een opstaande rand. U kan de mat makkelijk plaatsen en reinigen. Wij verkopen alleen kofferbakmatten die perfect op maat zijn gemaakt. Zo weet u zeker dat de bestelde kofferbakmat past in uw Ford C-MAX. Wij hanteren hoge kwaliteitsnormen voor onze kofferbakmatten, het rubber en tapijt dat wij gebruiken is zorgvuldig uitgekozen. Onze kofferbakmatten bieden een uitstekende bescherming tegen vuil en alledaagse slijtage. Daarnaast zorgt de antislip-coating voor een uitstekende grip.

C-MAX Type 2 Facelift

2015 - heden | Grand C-Max

Ford C-MAX Type 2 Facelift

C-MAX Type 2 Facelift

2015 - heden | Alle

Ford C-MAX Type 2 Facelift

C-MAX Type 2

2010 - 2015 | Grand C-Max

Ford C-MAX Type 2

C-MAX Type 2

2010 - 2015 | Alle

Ford C-MAX Type 2

C-MAX Type 1 Facelift

2007 - 2010 | Alle

Ford C-MAX Type 1 Facelift

C-MAX Type 1

2003 - 2007 | Alle

Ford C-MAX Type 1

Al 7022 tevreden gebruikers

"Goede telefonische bereikbaarheid, mooie matten voldoen aan de verwachtingen, hebben een Kia Rio en de dikste matten genomen dan passen ze niet meer achter het bevestigingshaakje maar zijn voldoende slip vast."

Ford C-MAX kofferbakmat op maat

Bij aflevering worden niet alle Ford C-MAX auto's geleverd met een kofferbakmat. Toch kan het verstandig zijn om een kofferbakmat in uw auto te leggen. Zo wordt uw autobekleding beschermt tegen vuil, vocht en schade. Hierdoor blijft de kofferbak onbeschadigd, schoon en netjes. Als het tijd wordt om de kofferbak schoon te maken kunt u de mat even uitschudden en eventueel schoon spuiten.

Ford C-MAX kofferbakmat bestellen

Vervoert u naast zware spullen ook uw huisdier in de kofferbak? Geen probleem, onze kofferbakmatten beschikken over een antislipcoating die zorgt voor meer grip. Wij maken gebruik van een 3D scan om kofferbakmatten in te meten daarmee garanderen wij 100% pasvorm. Door het gebruik van sterke en duurzame materialen geven we drie jaar garantie op onze Ford C-MAX kofferbakmatten. Kies daarom nu voor een Ford C-MAX kofferbakmat van Just Carpets!

Persoonlijk advies nodig?

Hulp nodig? Neem contact op met onze klantenservice

Chat met ons Gebruik onze live chat. Klik hier

Mail ons Op werkdagen binnen 24 uur reactie. Mail je vraag naar [email protected]