Kies je model
Winkelmand

Kofferbakmatten Ford C-MAX

Bent u op zoek naar een nieuwe kofferbakmat voor uw Ford C-MAX? Onze rubberen kofferbakmatten beschikken over een opstaande rand en zijn flexibel en sterk tegelijk. De matten zijn makkelijk te plaatsen en eenvoudig schoon te maken. Wij geven een originele pasvorm garantie. De kofferbakmatten passen perfect in uw Ford C-MAX. Het rubber dat gebruikt wordt voor onze kofferbakmatten is geselecteerd om zijn hoge kwaliteit. Kies voor een uitstekende bescherming tegen alledaagse slijtage, kies voor onze Ford C-MAX kofferbakmat. Wij voorzien onze kofferbakmatten standaard van een antislip-coating.

C-MAX Type 2 Facelift

2015 - heden | Grand C-Max

Ford C-MAX Type 2 Facelift

C-MAX Type 2 Facelift

2015 - heden | Alle

Ford C-MAX Type 2 Facelift

C-MAX Type 2

2010 - 2015 | Grand C-Max

Ford C-MAX Type 2

C-MAX Type 2

2010 - 2015 | Alle

Ford C-MAX Type 2

C-MAX Type 1 Facelift

2007 - 2010 | Alle

Ford C-MAX Type 1 Facelift

C-MAX Type 1

2003 - 2007 | Alle

Ford C-MAX Type 1

Al 6930 tevreden gebruikers

"Garantieclaim snel, goed en duidelijk afgehandeld. Super!"

Ford C-MAX kofferbakmat op maat

Bij aflevering worden niet alle Ford C-MAX auto's geleverd met een kofferbakmat. Toch kan het verstandig zijn om een kofferbakmat in uw auto te leggen. U beschermt namelijk de autobekleding tegen vuil, schade of beschadigingen. Een nette en onbeschadigde kofferbak is wel zo handig als u bijvoorbeeld uw auto weer wilt verkopen. Als de kofferbak schoongemaakt moet worden haalt u de mat eenvoudig uit uw auto om deze even uit te schudden of schoon te spuiten.

Ford C-MAX kofferbakmat bestellen

Onze kofferbakmatten zijn ideaal voor mensen die vaak zware spullen vervoeren. De antislip laag is ook geschikt voor huisdieren, zij hebben meer grip op de matten. De kofferbakmatten sluiten naadloos aan op de vorm van uw kofferbak, wij garanderen een 100% pasvorm. U krijgt ook drie jaar garantie op onze Ford C-MAX kofferbakmatten. Bestel nu een Ford C-MAX kofferbakmat van Just Carpets!

Persoonlijk advies nodig?

Hulp nodig? Neem contact op met onze klantenservice

Chat met ons Gebruik onze live chat. Klik hier

Mail ons Op werkdagen binnen 24 uur reactie. Mail je vraag naar [email protected]