Kofferbakmatten Jaguar E-Pace

  • Hoogwaardige kofferbakmatten voor jouw Jaguar E-Pace
  • Hou je kofferbak schoon en netjes
  • Een speciale antislip onderkant om schuiven te voorkomen
  • Keuze uit hoogwaardig rubber en tapijt
  • 700.000+ tevreden klanten gingen je voor
  • Hoogwaardige Kovvar® kofferbakmat op maat
Kofferbakmatten E-Pace

xmodellen
< kiesmodel

kiesmodel2

E-Pace

2021 - 2023 | Mild hybrid | Plug-in-Hybrid

Kofferbakmatten E-Pace Type 2

E-Pace

2018 - 2023

Kofferbakmatten E-Pace Type 1

Al 9352 tevreden gebruikers

"Matten snel geleverd. Hele mooie kwaliteit"

Op zoek naar een geschikte kofferbakmat voor je Jaguar E-Pace? Onze rubberen kofferbakmatten zijn flexibel, eenvoudig te plaatsen, makkelijk te reinigen en zijn voorzien van een opstaande rand. De kofferbakmatten van tapijt zijn zorgvuldig afgewerkt met een mooie band. Deze matten hebben geen opstaande rand maar bieden wel een goede bescherming voor je autobekleding. Wij geven een originele pasvorm garantie. De kofferbakmatten passen perfect in je Jaguar E-Pace. Het rubber en tapijt dat gebruikt wordt voor onze kofferbakmatten is geselecteerd om zijn hoge kwaliteit. Als je kiest voor een Jaguar E-Pace kofferbakmat van Just Carpets kies je voor uitstekende bescherming tegen alledaagse slijtage. Onze kofferbakmatten zijn standaard voorzien van een antislip-coating.

Jaguar E-Pace kofferbakmat op maat

Standaard wordt een Jaguar E-Pace auto niet geleverd met een kofferbakmat. Desondanks adviseren wij om een kofferbakmat in je auto te plaatsen. Je beschermt namelijk de autobekleding tegen vuil, schade of beschadigingen. De kofferbak blijft schoon en netjes en dat is handig als je auto bijvoorbeeld weer in de verkoop gaat. Zodra de kofferbak vies is kun je de mat eenvoudig verwijderen, afschudden en eventueel schoonspuiten (rubber). Onze kofferbakmatten van tapijt worden geleverd met een handig handvat om de mat eenvoudig uit je auto te kunnen halen.

Jaguar E-Pace kofferbakmat bestellen

Onze kofferbakmatten zijn ideaal voor mensen die vaak zware spullen vervoeren. De antislip laag is ook geschikt voor huisdieren, zij hebben meer grip op de matten. Wij maken gebruik van een 3D scan om kofferbakmatten in te meten daarmee garanderen wij 100% pasvorm. Door het gebruik van sterke en duurzame materialen geven we drie jaar garantie op onze Jaguar E-Pace kofferbakmatten. Kies voor de beste kofferbakbescherming daarom voor een Jaguar E-Pace kofferbakmat van Just Carpets!

Hulp nodig?

Service & contact Neem contact op met onze klantenservice

Heb je een vraag? Vind je antwoord snel en gemakkelijk op onze help center pagina.