Kofferbakmatten Jeep Renegade

Op zoek naar een geschikte kofferbakmat voor je Jeep Renegade ? Het rubber van onze kofferbakmatten is sterk en flexibel en beschikt over een opstaande rand. De matten zijn gemakkelijk te plaatsen en te reinigen. De kofferbakmatten van tapijt zijn zorgvuldig afgewerkt met een mooie band. Deze matten hebben geen opstaande rand maar bieden wel een goede bescherming voor je autobekleding. Wij verkopen alleen kofferbakmatten die perfect op maat zijn gemaakt. Zo weet je zeker dat de bestelde kofferbakmat past in je Jeep Renegade . Wij hanteren hoge kwaliteitsnormen voor onze kofferbakmatten, het rubber en tapijt dat wij gebruiken is zorgvuldig uitgekozen. Als je nu een nieuwe kofferbakmat bestelt voor je Jeep Renegade verzeker je jezelf van uitstekende bescherming tegen alledaagse slijtage. Standaard zijn onze kofferbakmatten voorzien van een antislip-coating.

xmodellen
< kiesmodel

kiesmodel2

Renegade

2020 - 2022 | Plug-in (e-)Hybrid | Bijrijder zonder bevestiging

Kofferbakmatten Renegade  Type 3

Renegade

2020 - 2022 | Plug-in (e-)Hybrid | Bijrijder met bevestiging

Kofferbakmatten Renegade  Type 3

Renegade

09/2018 - 2022 | Bijrijder zonder bevestiging

Kofferbakmatten Renegade  Type 2

Renegade

09/2018 - 2022 | Bijrijder met bevestiging

Kofferbakmatten Renegade  Type 2

Renegade

2014 - 09/2018 | Bijrijder zonder bevestiging

Kofferbakmatten Renegade  Type 1

Renegade

2014 - 09/2018 | Afstand bevestigingspunten (bijrijder) 20 cm

Kofferbakmatten Renegade  Type 1

Renegade

2014 - 09/2018 | Afstand bevestigingspunten (bijrijder) 18 cm

Kofferbakmatten Renegade  Type 1

Jeep Renegade kofferbakmat op maat

Je Jeep Renegade wordt niet standaard geleverd met een kofferbakmat. Toch kan het verstandig zijn om een kofferbakmat in je auto te leggen. Zo wordt je autobekleding beschermt tegen vuil, vocht en schade. De kofferbak blijft schoon, netjes en onbeschadigd. Als de kofferbak schoongemaakt moet worden haal je de mat eenvoudig uit je auto om deze even af te schudden of schoon te spuiten (rubber). Kies je voor een tapijten kofferbakmat dan kun je doormiddel van een ingebouwd handvat de mat gemakkelijk uit je auto halen.

Jeep Renegade kofferbakmat bestellen

Onze kofferbakmatten zijn sterk en geschikt voor huisdieren. Door de antislip coating is het vervoeren van zware spullen of huisdieren veiliger. De kofferbakmatten sluiten naadloos aan op de vorm van je kofferbak, wij garanderen een 100% pasvorm. Je krijgt ook drie jaar garantie op onze Jeep Renegade kofferbakmatten. Koop daarom nu een kofferbakmat op maat. De beste kwaliteit Jeep Renegade kofferbakbescherming!

Hulp nodig?

Service & contact Neem contact op met onze klantenservice

Heb je een vraag? Vind je antwoord snel en gemakkelijk op onze help center pagina.