Kofferbakmatten Jeep Renegade

Op zoek naar een geschikte kofferbakmat voor je Jeep Renegade ? Onze rubberen kofferbakmatten zijn flexibel, eenvoudig te plaatsen, makkelijk te reinigen en zijn voorzien van een opstaande rand. De kofferbakmatten van tapijt zijn zorgvuldig afgewerkt met een mooie band. Deze matten hebben geen opstaande rand maar bieden wel een goede bescherming voor je autobekleding. Wij geven een originele pasvorm garantie. De kofferbakmatten passen perfect in je Jeep Renegade . Het rubber en tapijt dat gebruikt wordt voor onze kofferbakmatten is geselecteerd om zijn hoge kwaliteit. Als je kiest voor een Jeep Renegade kofferbakmat van Just Carpets kies je voor uitstekende bescherming tegen alledaagse slijtage. Onze kofferbakmatten zijn standaard voorzien van een antislip-coating.

xmodellen
< kiesmodel

kiesmodel2

Renegade

2020 - 2022 | Plug-in (e-)Hybrid | Bijrijder zonder bevestiging

Kofferbakmatten Renegade  Type 3

Renegade

2020 - 2022 | Plug-in (e-)Hybrid | Bijrijder met bevestiging

Kofferbakmatten Renegade  Type 3

Renegade

09/2018 - 2022 | Bijrijder zonder bevestiging

Kofferbakmatten Renegade  Type 2

Renegade

09/2018 - 2022 | Bijrijder met bevestiging

Kofferbakmatten Renegade  Type 2

Renegade

2014 - 09/2018 | Bijrijder zonder bevestiging

Kofferbakmatten Renegade  Type 1

Renegade

2014 - 09/2018 | Afstand bevestigingspunten (bijrijder) 20 cm

Kofferbakmatten Renegade  Type 1

Renegade

2014 - 09/2018 | Afstand bevestigingspunten (bijrijder) 18 cm

Kofferbakmatten Renegade  Type 1

Jeep Renegade kofferbakmat op maat

Bij aflevering worden niet alle Jeep Renegade auto's geleverd met een kofferbakmat. Desondanks adviseren wij om een kofferbakmat in je auto te plaatsen. Je beschermt namelijk de autobekleding tegen vuil, schade of beschadigingen. Hierdoor blijft de kofferbak onbeschadigd, schoon en netjes. Zodra de kofferbak vies is kun je de mat eenvoudig verwijderen, afschudden en eventueel schoonspuiten (rubber). Onze kofferbakmatten van tapijt worden geleverd met een handig handvat om de mat eenvoudig uit je auto te kunnen halen.

Jeep Renegade kofferbakmat bestellen

Vervoer je vaak zware spullen in je kofferbak dan is een kofferbakmat een ideale oplossing. Heb je huisdieren? De kofferbakmatten beschikken over een antislip laag zodat je huisdier meer grip heeft. Om een kofferbakmat op de juiste manier in te meten wordt er gebruik gemaakt van een 3D scan. Hierdoor garanderen wij een perfecte pasvorm en geven we drie jaar garantie op onze kofferbakmatten. Kies voor de beste kofferbakbescherming daarom voor een Jeep Renegade kofferbakmat van Just Carpets!

Hulp nodig?

Service & contact Neem contact op met onze klantenservice

Heb je een vraag? Vind je antwoord snel en gemakkelijk op onze help center pagina.