Kovvar®: het kwaliteitsmerk achter de automatten van Just Carpets

Kovvar® is het toonaangevende kwaliteitsmerk voor automatten. Kovvar staat garant voor de beste materialen, een hoogwaardige afwerking en een perfecte pasvorm. En dat in meerdere prijsklassen. Van onze meest betaalbare automatten tot en met onze meest luxe uitvoeringen: waar je ook voor kiest, met het vakmanschap van Kovvar kies je voor kwaliteit. 

Perfecte pasvorm

De perfecte automat of kofferbakmat begint bij Kovvar met een perfecte pasvorm. We hebben voor iedere automat van ieder model auto tot op de millimeter nauwkeurig de juiste afmetingen in huis. Het inmeten van onze matten vindt plaats met gebruik van een geavanceerde 3D-scanner. Elke automat van Kovvar voldoet hierdoor aan de hoogste eisen ten aanzien van originele pasvorm, precisie en consistentie in kwaliteit.

Gegarandeerde kwaliteit, vaak beter dan het origineel

Om te kunnen kiezen voor een automat die past bij jouw wensen, heb je bij Kovvar de keuze uit verschillende materialen en prijsklassen. Al vanaf onze meest betaalbare mat ben je verzekerd van een perfecte pasvorm, sterke materialen en een solide bevestiging. Een Kovvar-automat is daarom minstens zo goed als het origineel. Maar vaak is de kwaliteit bij ons een stuk beter. Daarom krijg je op veel van onze automatten extra lange garantie. Tot maar liefst vier jaar!

Lange levensduur en optimale veiligheid

Automatten van Kovvar gaan lang mee. De materialen voor onze tapijtsoorten worden speciaal voor ons ontwikkeld. Daarbij is veel aandacht voor levensduur. Onze automatten zijn daardoor slijtvast, waardoor ze er ook goed uit blijven zien. Bovendien hebben ze een zeer sterk hakstuk, wat de levensduur verder vergroot. Daarnaast zijn onze automatten voorzien van een door ons zelf ontwikkelde anti-slip-onderkant en ben je verzekerd van passende bevestigingssystemen. Verschuiven is daardoor onmogelijk, wat zorgt voor optimale veiligheid.

Naast tapijt ook rubberen matten 

Automatten en kofferbakmatten van Kovvar zijn niet alleen verkrijgbaar in tapijtuitvoering, maar ook in rubberen uitvoering. Rubber is sterk, flexibel en makkelijk schoon te maken. Wel zo handig als je vaak op pad gaat met spullen die minder geschikt zijn voor tapijt. Wil je bijvoorbeeld je mountainbike achter in je auto leggen? Dan is dat met een rubberen kofferbakmat van Kovvar geen probleem. Hoe modderig je fiets ook is. 

Expertise en productie in eigen huis

Kovvar staat voor toonaangevend vakmanschap sinds 2009 en is in tal van landen actief. Al vanaf het eerste begin is onze filosofie dat iedere automat de perfecte ‘finishing touch’ hoort te zijn voor iedere auto. We produceren en ontwikkelen onze automatten daarom in eigen huis, met veel oog voor kwaliteit, innovatie en duurzaamheid. Ook de levering doen we zelf, rechtstreeks aan de consument, zonder dure tussenhandel. Hierdoor profiteer je van een ongeëvenaarde prijs/kwaliteitsverhouding. 

Kwaliteit gegarandeerd door Kovvar®

Artboard Created with Sketch.

Hulp nodig?

Service & contact Neem contact op met onze klantenservice

Heb je een vraag? Vind je antwoord snel en gemakkelijk op onze help center pagina.