Artboard Created with Sketch.

Just Carpets ervaringen en reviews

Just Carpets hecht veel waarde aan de mening van haar klanten. Het is vanzelfsprekend dat we als bedrijf graag horen wat we goed doen maar het is voor ons nog belangrijker om te horen wat we beter kunnen doen. Daarom zijn wij continu bezig om de ervaringen van onze klanten in beeld te brengen. Dit doen wij op meerdere manieren.

Just Carpets reviews bij de Feedbackcompany

Voor een webshop als Just Carpets zijn reviews van klanten ontzettend waardevol. Waarom? Ten eerste streven wij continu naar verbetering en zijn de ervaringen van onze klanten één van de uitgangspunten om deze verbetering te realiseren. Ten tweede koopt vrijwel niemand maandelijks of jaarlijks nieuwe automatten en zijn we daardoor voor de meeste mensen een onbekende naam terwijl we al meer dan 10 jaar bestaan!

Vooral voor onbekendere webshops is het zeer belangrijk om vertrouwen uit te stralen. Daarom hebben wij ons de afgelopen jaren ingezet om onze webshop gebruiksvriendelijk te maken en zoveel mogelijk klantervaringen te verzamelen. Dit heeft zijn vruchten afgeworpen. Inmiddels hebben wij meer dan 7.000 reviews verzamelt op feedbackcompany.nl. Op basis van deze reviews scoort Just Carpets een dikke 9 en beveelt 96% van onze klanten ons aan! Door het verzamelen en analyseren van deze ervaringen proberen wij onze interne bedrijfs- en productieprocessen continu te optimaliseren en streven wij naar een optimale klantervaring.

Zijn alle reviews positief? Nee, jammer genoeg niet. Toch schamen wij ons daar niet voor. In een productiebedrijf waar dagelijks honderden bestellingen op maat worden gemaakt gaat wel eens wat mis, wij zijn tenslotte ook gewoon mensen. Het allerbelangrijkste is dat als er iets misgaat wij er alles aan zullen doen om onze fout te herstellen.

Sinds kort verzamelen wij ook klant ervaringen op Google en worden we op Facebook inmiddels gevolgd door meer dan 1.000 enthousiaste klanten!  

Twijfel niet langer en bestel uw automatten of kofferbakmat bij Just Carpets!

Uitstekend beoordeeld!

"Top service, top kwaliteit"

9 / 10

.

review

.

Sluiten

Hulp nodig?

Service & contact Neem contact op met onze klantenservice

Heb je een vraag? Vind je antwoord snel en gemakkelijk op onze help center pagina.