Artboard Created with Sketch.

Rubber kofferbakmat

Kofferbakmatten. Ondanks dat ze minder bekend zijn, zijn ze absoluut niet minder functioneel voor je auto. Vooral de kofferbakmatten van rubber zijn vanuit praktisch oogpunt een absolute aanwinst. 

Een kofferbakmat van rubber beschermt de kofferbak van je auto tegen allerlei invloeden. Niet alleen vervuilde schoenen leg je zonder zorgen in je kofferbak, ook dingen zoals natte kleding of tuingereedschap vormen geen enkel probleem voor onze rubber kofferbakmat. 

Het bestellen van deze mat is simpel via de bovenstaande automatten configurator. 

Kofferbakmat van rubber op maat gemaakt

Bij Just Carpets produceren wij uitsluitend maatwerk producten. Onze rubber kofferbakmatten, maar ook onze rubber automatten zijn dus op maat gemaakt voor jouw type auto. Dit heeft natuurlijk als grote voordeel dat het de gehele vloer van je kofferbak afsluit waardoor je complete binnenbekleding beschermd is. 

Uitstekend beoordeeld!

"Top service, top kwaliteit"

9 / 10

Een kofferbakmat van rubber

Rubber kofferbakmatten zijn net zoals de rubber automatten enorm sterk en zijn bestand tegen de meest extreme vormen van vervuiling. 

Als je een rubberen kofferbakmat in je auto legt kun je volgende dingen zonder problemen vervoeren: 

  • Vervuilde schoenen of laarzen
  • Natte of vervuilde kleding
  • Een hond die gezwommen heeft
  • Tuingereedschap

Rubber kofferbakmat kopen

Ben je overtuigd van de voordelen van een kofferbakmat van rubber, bestel er dan eenvoudig één via de bovenstaande kofferbakmatten configurator. 

Sluiten

Hulp nodig?

Service & contact Neem contact op met onze klantenservice

Heb je een vraag? Vind je antwoord snel en gemakkelijk op onze help center pagina.