Artboard Created with Sketch.

Automatten met tekst

Tegenwoordig is het mogelijk om je auto volledig naar eigen smaak aan te passen. Auto’s worden hierdoor echte blikvangers.

Mooie velgen of getinte ruiten, de buitenkant van een auto ziet er vaak gaaf uit. De binnenkant van een auto wordt helaas vaak vergeten. Vooral aan de automatten wordt weinig aandacht besteed. Dat is jammer want een mooi set automatten kan je auto echt afmaken. Sta je weleens stil bij het belang en de uitstraling van goede, passende automatten in je auto? 

Automatten personaliseren

Just Carpets kan je uitstekend van dienst zijn in je zoektocht naar nieuwe, gepersonaliseerde automatten die volledig op maat zijn gemaakt. Bij ons is het mogelijk om je eigen tekst op de automatten te laten borduren! Je kunt de automat(ten) helemaal naar eigen wens laten aanpassen. Of het nu gaat om een oldtimer of een gloednieuwe Audi: bij ons kan het allemaal! Ons aanbod, wat betreft de personalisatie van automatten is enorm. Je hebt de keuze uit 6 verschillende lettertypes en maar liefst 11 verschillende kleuren borduurgaren! Een handige tip is om tijdens het kiezen rekening te houden met de kleur van de band en met de kleur van de automatten zelf. Kies je bijv. automatten in de kleur antraciet, dan raden wij af om de kleur grijs te kiezen voor je tekst. Je kunt alles* op je automatten laten borduren, je naam, je initialen of een originele tekst. En wil je eens met een echt origineel, gepersonaliseerd cadeau aankomen. Geef dan Just Carpets automatten met tekst cadeau!

  • Keuze uit 6 verschillende lettertypes
  • Keuze uit 11 verschillende kleuren borduurgaren
  • Keuze uit verschillende soorten banden (rand om de automat)
  • Keuze uit verschillende kleuren stikels

Uitstekend beoordeeld!

"Alles in een keer goed. Ben er blij mee."

10 / 10

Automatten met tekst van hoge kwaliteit

De automatten van Just Carpets worden gemaakt met de beste materialen. Dit geldt voor zowel de Velours automatten als de automatten van naaldvilt. De tekst die wij op de automat(ten) laten borduren zijn van een hoogwaardige kwaliteit. De tekst wordt eerst geborduurd op een suede ondergrond die daaropvolgend wordt gelast op de automat(ten). Dit zorgt ervoor dat de automatten lang mee gaan en de tekst niet los kan laten. Zo hebben je automatten met tekst een lange levensduur.

Bestel vandaag nog uw gepersonaliseerde automatten

Wil je je gepersonaliseerde automatten snel in huis hebben? Bestel ze dan vandaag nog! Just Carpets produceert de automatten zelf zodat we je de beste kwaliteit kunnen leveren. Daarnaast ontvang je je automatten altijd met 100% garantie en hanteren wij een korte levertijd van slechts 4 werkdagen. Het is zelfs mogelijk om de automatten veilig achteraf te betalen. Maak je auto nog persoonlijker en kies voor automatten met tekst van Just Carpets!

Bestel hier je automatten 

(*met uitzondering van merknamen)

.

.

Sluiten

Persoonlijk advies nodig?

Hulp nodig? Neem contact op met onze klantenservice

Chat met ons Gebruik onze live chat. Klik hier

Mail ons Op werkdagen binnen 24 uur reactie. Mail je vraag naar vragen@justcarpets.nl