Artboard Created with Sketch.

Automatten met tekst

Een zelfgekozen tekst in je automatten laten borduren behoort tot de mogelijkheden bij Just Carpets. Je kunt kiezen uit verschillende soorten lettertypes en de kleur van het garen waarmee jouw tekst op de mat geborduurd wordt. De tekst wordt geborduurd op een ondergrond van suède en vervolgens in de mat geperst. Automatten met tekst geven je auto een persoonlijke touch. 

Automatten personaliseren

Just Carpets kan je uitstekend van dienst zijn in je zoektocht naar nieuwe, gepersonaliseerde automatten die volledig op maat zijn gemaakt. Bij ons is het mogelijk om je eigen tekst op de automatten te laten borduren! Je kunt de automatten helemaal naar eigen wens laten aanpassen. Of het nu gaat om een oldtimer of een gloednieuwe Audi: bij ons kan het allemaal! Ons aanbod, wat betreft de personalisatie van automatten is enorm. Je hebt de keuze uit 6 verschillende lettertypes en maar liefst 11 verschillende kleuren borduurgaren! Een handige tip is om tijdens het kiezen rekening te houden met de kleur van de band en met de kleur van de automatten zelf. Kies je bijv. automatten in de kleur antraciet, dan raden wij af om de kleur grijs te kiezen voor je tekst. Je kunt alles* op je automatten laten borduren, je naam, je initialen of een originele tekst. En wil je eens met een echt origineel, gepersonaliseerd cadeau aankomen. Geef dan Just Carpets automatten met tekst cadeau!

  • Keuze uit 6 verschillende lettertypes
  • Keuze uit 11 verschillende kleuren borduurgaren
  • Keuze uit verschillende soorten banden (rand om de automat)
  • Keuze uit verschillende kleuren stikels

Uitstekend beoordeeld!

"Snelle levering, prachtig product, erg tevreden"

9 / 10

Automatten met tekst van hoge kwaliteit

De automatten van Just Carpets worden gemaakt met de beste materialen. Dit geldt voor zowel de Velours automatten als de automatten van naaldvilt. De tekst die wij op de automat(ten) laten borduren zijn van een hoogwaardige kwaliteit. De tekst wordt eerst geborduurd op een suede ondergrond die daaropvolgend wordt gelast op de automat(ten). Dit zorgt ervoor dat de automatten lang mee gaan en de tekst niet los kan laten. Zo hebben je automatten met tekst een lange levensduur.

Bestel vandaag nog uw gepersonaliseerde automatten

Wil je je gepersonaliseerde automatten snel in huis hebben? Bestel ze dan vandaag nog! Just Carpets produceert de automatten zelf zodat we je de beste kwaliteit kunnen leveren. Daarnaast ontvang je je automatten altijd met 100% garantie en hanteren wij een korte levertijd. Het is zelfs mogelijk om de automatten veilig achteraf te betalen. Maak je auto nog persoonlijker en laat je automatten bedrukken door Just Carpets. voor automatten met tekst van Just Carpets!

Bestel hier je automatten 

(*met uitzondering van merknamen)

.

.

Sluiten

Hulp nodig?

Service & contact Neem contact op met onze klantenservice

Heb je een vraag? Vind je antwoord snel en gemakkelijk op onze help center pagina.