Artboard Created with Sketch.

Automatten met tekst

Tegenwoordig is het mogelijk om uw auto volledig naar eigen smaak aan te passen. Auto’s worden hierdoor echte blikvangers.

Spoilers, 4 uitlaten, getinte ruiten, fluorescerende velgen, niets is onmogelijk! Het interieur van een auto wordt vaak vergeten. Zo kan het zijn dat de buitenkant van uw auto er fantastisch uitziet maar het interieur te wensen over laat. Als uw automatten grauw, smerig of versleten zijn kan dit de uitstraling van uw auto aantasten. Staat u wel eens stil bij het belang van een goede, passende automatten?

Automatten personaliseren

Just Carpets kan u uitstekend van dienst zijn in uw zoektocht naar nieuwe, gepersonaliseerde automatten. Bij ons is het mogelijk om uw eigen tekst op de automatten te laten borduren! U kunt de automat(ten) helemaal naar eigen wens laten aanpassen. Of het nu gaat om een oldtimer of een gloednieuwe Audi: bij ons kan het allemaal! Ons aanbod, wat betreft de personalisatie van automatten is enorm. U heeft de keuze uit 6 verschillende lettertypes en maar liefst 11 verschillende kleuren borduurgaren! Een handige tip is om tijdens het kiezen rekening te houden met de kleur van de band en met de kleur van de automatten zelf. Kiest u bijv. automatten in de kleur antraciet, dan raden wij af om de kleur grijs te kiezen voor uw tekst. U kunt alles* op uw automatten laten borduren, uw naam, uw initialen of een originele tekst. En wilt u eens met een echt origineel, gepersonaliseerd cadeau aankomen. Geef dan eens Just Carpets automatten met tekst cadeau!

Uitstekend beoordeeld!

"Super mooie automatten ben er zeer blij mee, maakt m'n auto van binnen eens zo mooi, top kwaliteit.. "

9 / 10

Automatten met tekst van hoge kwaliteit

De automatten van Just Carpets worden vervaardigd in een hoge kwaliteit. Dit geldt voor de Velours automatten als de automatten van naaldvilt. De tekst die wij op de automat(ten) laten borduren zijn ook van een hoogwaardige kwaliteit. De tekst wordt eerst geborduurd op een suede ondergrond die daaropvolgend wordt gelast op de automat(ten). Dit zorgt ervoor dat de automatten lang mee gaan en de tekst niet los kan laten. Zo kunt u een lange tijd plezier beleven van uw automatten met tekst.

Bestel vandaag nog uw gepersonaliseerde automatten

Wilt u uw gepersonaliseerde automatten snel in huis hebben? Bestel ze dan vandaag nog! Bij Just Carpets worden de automatten zelf geproduceerd zodat wij u de beste kwaliteit kunnen leveren. Daarnaast ontvangt u uw automatten altijd met 100% garantie en hanteren wij een korte levertijd van slechts 4 werkdagen. Het is zelfs mogelijk om de automatten veilig achteraf te betalen. Maak uw auto nog persoonlijker en kies voor automatten met tekst van Just Carpets!

(*met uitzondering van merknamen)

Sluiten

Persoonlijk advies nodig?

Hulp nodig? Neem contact op met onze klantenservice

Chat met ons Gebruik onze live chat. Klik hier

Mail ons Op werkdagen binnen 24 uur reactie. Mail je vraag naar vragen@justcarpets.nl