Header afbeelding

Nieuw: BMW 4-Serie G22 Automatten

De nieuwe BMW 4-serie is een hot-topic in de autowereld. Het is voornamelijk de controversieel ontworpen kidney-grill die de aandacht naar zich toe trekt. Voor de rest heeft de BMW 4-Serie G22 een elegant exterieur en comfortabel interieur. Voor benzinemotoren start de 4-Serie met een 420i die 184pk produceert en natuurlijk, zoals je van de BMW 4-serie gewend bent, achterwielaandrijving. Zo weet je zeker dat de BMW 4-Serie G22 een sportieve maar luxe rijbeleving biedt.

Op maat gemaakte automatten voor de BMW 4-serie G22

De BMW 4-serie G22 is op het moment van schrijven nog niet lang op de markt, maar wij kunnen je al voorzien van op maat gemaakte automatten. Standaard automatten zijn qua kwaliteit niet erg bijzonder en kunnen de complete uitstraling van het interieur een beetje beperken. Wij maken alle automatten op maat en van kwalitatief hoogstaand materiaal zodat je de beste automatten krijgt voor je auto. 

Bescherm je BMW in de winter met rubber automatten

Rubberen automatten zijn een absolute must-have voor iedereen die ook van plan is zijn auto in de winter optimaal te beschermen. Waarom? Tapijten automatten zijn zeer geschikt voor de warmere seizoenen van het jaar maar zijn niet erg vuilbestendig. In de lente of zomer heb je hier niet heel erg last van, maar wanneer je met vieze schoenen van het herfst- of winterweer in je auto stapt zul je tapijten automatten vaak moeten schoonmaken en zullen deze harder slijten. Niet ideaal en erg tijdrovend!

Kies daarom ook voor rubberen automatten op maat voor je BMW 4-serie G22. Rubberen automatten zijn weersbestendig en kunnen zeer goed tegen vocht en vuil. Zo sta je niet ieder weekend je automatten schoon te maken. Je hebt wel wat beters te doen, toch?

Kofferbakmat op maat van zowel rubber als tapijt

Honden achterin? Of gebruik je je kofferbak regelmatig voor het vervoeren van spullen? Koop dan ook een kofferbakmat op maat voor je BMW. Natuurlijk zijn de automatten voor jou als bestuurder en je passagiers belangrijk voor de algehele beleving en comfort van de auto, maar de kofferbakmat voor de BMW 4-Serie G22 mag zeker niet ontbreken. Wij leveren kofferbakmatten op maat in zowel rubber als tapijt. 

Profiteer van de combideal 'Automatten+Kofferbakmat'

Vanaf nu bij ons beschikbaar, automatten en kofferbakmatten voor jouw gloednieuwe BMW 4-Serie G22. Al onze automatten worden met precisie op maat gemaakt en zijn verkrijgbaar in zowel tapijt als rubber. Zo kun jij het hele jaar door genieten van de beste rijbeleving en zorg je ervoor dat het interieur van je auto helemaal af is. Als je kiest voor automatten en een bijpassende kofferbakmat profiteer van je van een combinatiekorting van 15 euro! 

Artboard Created with Sketch.

Hulp nodig?

Service & contact Neem contact op met onze klantenservice

Heb je een vraag? Vind je antwoord snel en gemakkelijk op onze help center pagina.