Artboard Created with Sketch.

BETER DAN HET ORIGINEEL

Bij Just Carpets streven we naar het produceren van automatten die een betere kwaliteit hebben dan de originele automatten in uw auto.

Werkwijze
Wanneer wij een bestelling krijgen, gaan we bij de merkdealer langs om de automatten in te meten. Vervolgens passen we de pasvorm op kleine punten aan, zodat deze beter in de auto past. Al onze automatten komen uit eigen fabriek en worden geleverd inclusief origineel bevestigingssysteem.

Kwaliteit
Bij Just Carpets hechten we veel waarde aan de kwaliteit van onze automatten. Al onze automatten worden dan ook uitvoerig getest. Bij de hakkentest bijvoorbeeld, wordt er met behulp van een speciale machine een grote hoeveelheid druk uitgeoefend op één plek op de mat. Op die manier kunnen we de slijtage en dus de levensduur van de mat vaststellen.

Innovatie
Just Carpets staat voor innovatie en kwaliteit, en wij zijn dan ook continue bezig met het door ontwikkelen en verbeteren van onze automatten. Op dit moment zijn we bezig met een nog luxere variant van de automatten, waarmee u van een nog langere levensduur kunt profiteren.

Garantie
Op onze naaldvilt automatten geven we 1 jaar garantie. Schaft u bij ons een velours automattenset aan, dan krijgt u 2 jaar garantie. Bij aankoop van onze luxe velours automatten en rubberen matten profiteert u van 3 jaar garantie. En voor onze saxony automatten krijgt u zelfs 4 jaar garantie. U leest het goed, bij Just Carpets krijgt u gewoon waar voor uw geld!

 

NIET GOED, GELD TERUG 

 

Just Carpets biedt u een Niet Goed, Geld Terug garantie op de aankoop van uw automatten.

 

Garantie

Wij hechten veel waarde aan de tevredenheid van onze klanten en streven er dan ook naar om een perfect product te leveren. Een product dat netjes is geproduceerd en afgewerkt, een product dat perfect past, een product dat van het juiste bevestigingssysteem is voorzien. Een product dat beter is dan het origineel!

 

Niet tevreden?

Mocht u ondanks onze inspanningen niet tevreden zijn met uw aankoop, dan proberen we altijd om zo snel mogelijk (binnen 5 werkdagen) een passende oplossing te vinden. Dat betekent of een nieuwe automattenset die wél aan uw wensen en behoeften voldoet, of uw geld terug.

 

Retourneren

In het geval dat u een gebrekkig product heeft ontvangen (bijvoorbeeld een automat met een slechte pasvorm of kwaliteit) dan kunt u het product op onze kosten retourneren.

U mag uw product altijd zonder opgave van reden retourneren. In dat geval zijn de retourkosten voor uw eigen rekening.

 

Klantenservice

Bij Just Carpets nemen we eventuele klachten heel serieus en we streven er dan ook naar om deze zo goed en snel mogelijk af te handelen. Op de website van The Feedback Company kunt u lezen wat onze klanten van ons vinden en hoe wij met klachten omgaan.

Persoonlijk advies nodig?

Hulp nodig? Neem contact op met onze klantenservice

Chat met ons Gebruik onze live chat. Klik hier

Mail ons Op werkdagen binnen 24 uur reactie. Mail je vraag naar [email protected]