Artboard Created with Sketch.

Beter dan origineel

Bij Just Carpets streven we naar het produceren van automatten die een betere kwaliteit hebben dan de originele automatten in je auto. Wij vinden namelijk dat automatten jaren moeten meegaan. Om ervoor te zorgen dat onze automatten beter dan origineel blijven zijn we erg kritisch op onze kwaliteit. Daarom geven we ter bevestiging van onze kwaliteit tot 4 jaar garantie. 

NIET GOED, GELD TERUG 

 

Just Carpets biedt u een Niet Goed, Geld Terug garantie op de aankoop van uw automatten.

 

Garantie

Wij hechten veel waarde aan de tevredenheid van onze klanten en streven er dan ook naar om een perfect product te leveren. Een product dat netjes is geproduceerd en afgewerkt, een product dat perfect past, een product dat van het juiste bevestigingssysteem is voorzien. Een product dat beter is dan het origineel!

 

Niet tevreden?

Mocht u ondanks onze inspanningen niet tevreden zijn met uw aankoop, dan proberen we altijd om zo snel mogelijk (binnen 5 werkdagen) een passende oplossing te vinden. Dat betekent of een nieuwe automattenset die wél aan uw wensen en behoeften voldoet, of uw geld terug.

 

Retourneren

In het geval dat u een gebrekkig product heeft ontvangen (bijvoorbeeld een automat met een slechte pasvorm of kwaliteit) dan kunt u het product op onze kosten retourneren.

U mag uw product altijd zonder opgave van reden retourneren. In dat geval zijn de retourkosten voor uw eigen rekening.

 

Klantenservice

Bij Just Carpets nemen we eventuele klachten heel serieus en we streven er dan ook naar om deze zo goed en snel mogelijk af te handelen. Op de website van The Feedback Company kunt u lezen wat onze klanten van ons vinden en hoe wij met klachten omgaan.

Werkwijze en kwaliteit

Werkwijze

Bij Just Carpets krijgen we dagelijks honderden bestellingen binnen. Om al deze bestellingen efficiënt te kunnen verwerken beschikken we over geautomatiseerde machines en vakkundig personeel. Om je een beeld te geven hoe het produceren van automatten in zijn werk gaat leggen we dat hieronder uit:

  1. Je kiest je automatten via Justcarpets.nl
  2. De bestelling komt bij ons binnen en wordt bij alle andere bestellingen gevoegd
  3. Ons computersysteem kijkt welke bestellingen er het best samen gesneden kunnen worden
  4. Daarna wordt er een hakstuk geplaatst (indien besteld)
  5. Nu worden de automatten afgewerkt met de door jouw gekozen rand
  6. Heb je gekozen voor een logo of tekst in je automat? Dan wordt deze er nu in gemaakt
  7. Vervolgens voorzien we je automatten van het originele bevestigingssysteem
  8. Als laatste pakken we je automatten stevig in en worden ze verzonden

Kwaliteit 

Bij Just Carpets hechten we veel waarde aan de kwaliteit van onze automatten. Al onze automatten worden dan ook uitvoerig getest. Bij de hakkentest wordt er bijvoorbeeld met behulp van een speciale machine een grote hoeveelheid druk uitgeoefend op één plek op de mat. Op die manier kunnen we de slijtage en dus de levensduur van de mat vaststellen. Om ervoor te zorgen dat onze automatten beter dan origineel blijven zijn we erg kritisch op onze kwaliteit.

Uitstekend beoordeeld!

"Al meerdere keren besteld. Topkwaliteit en snel geleverd."

9 / 10

Innovatie en Garantie

Innovatie 

Just Carpets staat voor innovatie en kwaliteit. Daarom zijn we continue bezig met het doorontwikkelen en verbeteren van onze automatten. Op dit moment zijn we bezig met een nog luxere variant van de automatten, waardoor je van een nog langere levensduur kunt profiteren.

Garantie

Op onze naaldvilt automatten geven we 1 jaar garantie. Schaf je bij ons een velours automattenset aan, dan krijg je 2 jaar garantie. Bij aankoop van onze luxe velours automatten en rubberen matten profiteer je van 3 jaar garantie. En voor onze saxony automatten krijg je zelfs 4 jaar garantie. Je leest het goed, bij Just Carpets krijg je waar voor je geld!

Sluiten

Hulp nodig?

Service & contact Neem contact op met onze klantenservice

Heb je een vraag? Vind je antwoord snel en gemakkelijk op onze help center pagina.