Kofferbakmatten voor Audi

  • Op maat gemaakte kofferbakmatten voor je Audi
  • Houd je kofferbak schoon en netjes
  • Een speciale antislip onderzijde om schuiven te voorkomen
  • Keuze uit hoogwaardig rubber en tapijt
  • 700.000+ tevreden klanten gingen je voor
  • Tot 4 jaar garantie
Kofferbakmatten voor Audi

xmodellen
< kiesmerk

kiesmodel2

Audi A1

3 modellen

Automatten voor A1 GB

Audi A2

1999 - 2005

Automatten voor Audi A2

Audi A3

10 modellen

Automatten voor A3 8Y

Audi A4

15 modellen

Automatten voor A4 B9 Facelift

Audi A5

5 modellen

Automatten voor A5 F5A

Audi A6

18 modellen

Automatten voor A6 C8

Audi A7

3 modellen

Automatten voor A7 C8

Al 10081 tevreden gebruikers

"Top service, top kwaliteit"

Audi A8

2 modellen

Automatten voor A8 D5

Audi e-tron

3 modellen

Automatten voor e-tron Type 2

Audi Q2

2 modellen

Automatten voor Q2 Type 2

Audi Q3

3 modellen

Automatten voor Q3 F3

Audi Q4

2 modellen

Automatten voor Q4 Type 1

Audi Q5

6 modellen

Automatten voor Q5 FYT

Audi Q7

5 modellen

Automatten voor Q7 4M

Audi Q8

3 modellen

Automatten voor Q8 GE

Audi TT

4 modellen

Automatten voor TT 8S

Ben je op zoek naar een nieuwe kofferbakmat voor je Audi? Het rubber van onze kofferbakmatten is sterk en flexibel en beschikt over een opstaande rand. De matten zijn gemakkelijk te plaatsen en te reinigen. De kofferbakmatten van tapijt beschikken niet over een opstaande rand. De matten beschermen wel je autobekleding tegen vocht en vuil. Je kofferbak ziet er uit als nieuw. Wij garanderen de originele pasvorm. Onze kofferbakmatten passen precies in je Audi. Het rubber en tapijt dat wij gebruiken voor onze kofferbakmatten is zorgvuldig uitgekozen en van een hoge kwaliteit. Als je kiest voor een Audi kofferbakmat van Just Carpets kies je voor uitstekende bescherming tegen alledaagse slijtage. Onze kofferbakmatten zijn standaard voorzien van een antislip-coating.

Audi kofferbakmat op maat

Bij aflevering worden niet alle Audi auto's geleverd met een kofferbakmat. Toch kan het verstandig zijn om een kofferbakmat in je auto te leggen. Je autobekleding wordt namelijk beschermt tegen schade en vuil. Een nette en onbeschadigde kofferbak is wel zo handig als je bijvoorbeeld je auto weer wilt verkopen. Zodra de kofferbak vies is kun je de mat eenvoudig verwijderen, afschudden en eventueel schoonspuiten (rubber). Onze kofferbakmatten van tapijt worden geleverd met een handig handvat om de mat eenvoudig uit je auto te kunnen halen. Onze kofferbakmatten van tapijt en van rubber hebben dezelfde functie, namelijk het beschermen van je autobekleding tegen slijtage en vocht. De keuze voor een kofferbakmat van rubber of van tapijt hangt af van je wensen. Beide materialen bieden bescherming voor je auto bekleding. Rubber heeft als voordeel dat het waterdicht is, de tapijten kofferbakmatten geven je kofferbakmat een luxere uitstraling.

Audi kofferbakmat bestellen

Onze kofferbakmatten zijn ideaal voor mensen die vaak zware spullen vervoeren. De antislip laag is ook geschikt voor huisdieren, zij hebben meer grip op de matten. Als je gaat voor een kofferbakmat van tapijt dan kun je perfect bijpassende automatten bestellen, zelfs met dezelfde kleur bandering! Voor een aantal auto modellen hebben we ook bijpassende automatten van rubber. De kofferbakmatten sluiten naadloos aan op de vorm van je kofferbak, wij garanderen een 100% pasvorm. Je krijgt ook drie jaar garantie op onze Audi kofferbakmatten. Kies voor de beste kofferbakbescherming daarom voor een Audi kofferbakmat van Just Carpets!

Hulp nodig?

Service & contact Neem contact op met onze klantenservice

Heb je een vraag? Vind je antwoord snel en gemakkelijk op onze help center pagina.