Automatten voor meer dan 3000 modellen.

Automatten op maat voor elke auto

Artboard Created with Sketch.

Versleten automatten?

Door je automatten te vervangen geef je niet alleen het interieur van je auto een upgrade maar bescherm je ook de originele bekleding van je auto. Automatten beschermen je auto namelijk tegen slijtage, vocht en vuil. Dit is vooral belangrijk in lange periodes van slecht weer. Door steeds weer met natte of vuile schoenen in te stappen wordt de bekleding van je auto aangetast. Zonder automatten hebben vocht en vuil vrij spel en kunnen zelfs permanente vlekken ontstaan in de bekleding. Komt er in een korte periode veel vocht in de auto dan kan dit zelfs gaan doorlekken naar de onderkant van je auto en daarmee groeit de kans op roestvorming. Nieuwe automatten verfraaien dus niet alleen je interieur maar hebben ook een functioneel doel. Daarnaast zijn losse matten natuurlijk ook praktisch, je kunt ze gemakkelijk uit de auto halen om schoon te maken. 

Uitstekend beoordeeld!

"Top service, top kwaliteit"

9 / 10

Automatten die tot op de millimeter nauwkeurig passen

Elke auto is verschillend qua indeling. Wij maken voor elke auto een automattenset precies op maat. Op basis van het merk, model en bouwjaar weten we precies welke matten 100% in jouw auto passen. Of je nu een Audi A4, Peugeot 307, Suzuki Swift of een VW Polo hebt, wij garanderen een 100% pasvorm. Zo krijg je automatten die niet schuiven en netjes op hun plaats blijven liggen. Elke set leveren we met bevestigingen die passend zijn met het bevestigingssysteem in jouw auto. Ook kun je eenvoudig kiezen voor automatten met logo of automatten met tekst. Aan het einde van het bestelproces kun je deze extra wensen opgeven. Naast onze zelf geproduceerde automatten verkopen we ook zware kwaliteit rubber automatten en voor de meest ideale kofferbakbescherming kies je voor onze rubberen kofferbakmatten.  Op zoek naar een maatwerk tapijt voor uw camper

Automatten kopen? Dat doe je bij de automattenspecialist in Europa

Omdat we overtuigd zijn van de kwaliteit en de levensduur van onze automatten geven we maar liefst tot 4 jaar garantie. Daarnaast stellen we hoge eisen aan de pasvorm van onze automatten. Passen je automatten niet? Dan ruil je deze kosteloos om voor een passend set. De materialen die we gebruiken voor het produceren van onze automatten komen allemaal uit de regio en zijn duurzaam geproduceerd. Van de grondstoffen voor het tapijt tot een perfect op maat gemaakt set automatten, we zijn bij alle schakels nauw betrokken en vanaf het snijden van het tapijt, het banderen en het plaatsen van een hakstuk of logo zijn onze medewerkers in onze productielocaties verantwoordelijk. Je kunt er zeker van zijn dat onze automatten allemaal zijn geproduceerd in Europa. Just Carpets is dus zowel webshop als producent waardoor we in staat zijn concurrerende prijzen aan te bieden en toch de allerbeste kwaliteit te leveren. 

De nauwkeurig op maat gemaakte automatten van Just Carpets zijn geproduceerd uit de meest duurzame materialen en hebben een lange levensduur. In tegenstelling tot universele automatten, die vaak gaan schuiven omdat ze niet goed passen, blijven onze automatten perfect op hun plek liggen. Dit komt enerzijds door de antislip onderzijde van de matten en anderzijds omdat we de automatten voorzien van een bevestigingssysteem die passend is op het bevestigingssyteem in jouw auto. Onze automatten bestel je simpel en snel in onze webshop. Allereerst ga je via de configurator op zoek naar jouw merk en model auto waarna je vervolgens kiest voor het materiaal dat bij jou past. Kies je voor functioneel en betaalbaar naaldvilt, praktisch rubber of ga je voor het allerbeste en kies je voor onze meest premium automatten? Naast de keuze uit verschillende kwaliteiten kun je er ook nog voor kiezen om een hakstuk te laten plaatsen, een bandering in verschillende kleuren of een enkel of dubbel stiksel in een gewenste kleur. En wil je je automatten nog verder personaliseren, kies dan voor een logo of tekst. 

Hulp nodig?

Service & contact Neem contact op met onze klantenservice

Heb je een vraag? Vind je antwoord snel en gemakkelijk op onze help center pagina.