Automatten aanbieding? Wij hanteren altijd dezelfde prijs

Op zoek naar automatten die in de aanbieding zijn? Wij van Just Carpets hanteren altijd dezelfde prijs. Zo weet je precies waar je aan toe bent. We kennen geen kortingen,weggeefacties of andere fratsen, dat zou een beetje jammer zijn voor onze klanten die hier geen gebruik van hebben kunnen maken. We geven fatsoenlijke garanties op al onze automatten omdat we vierkant achter de kwaliteit staan. Goede kwaliteit voor een goede prijs.

Automatten van de beste materialen

Met een assortiment van honderden verschillende automodellen en honderden verschillende types maken wij zo'n beetje voor elke auto automatten. Al onze automatten worden gemaakt met grondstoffen uit de regio. Zo is het tapijt wat wij gebruiken afkomstig uit de tapijtstad van Nederland, Genemuiden. Een stad op steenworp afstand van onze locatie in Kampen. De automatten worden vervolgens lasergestuurd uitgesneden, met de hand gebandeerd, eventueel voorzien van een logo en zo snel mogelijk naar je opgestuurd. 

100% tevredenheidsgarantie!

Automatten die in de aanbieding zijn kennen in de meeste gevallen geen 100% tevredenheidsgarantie. Op onze automatten zit een 100% tevredenheidsgarantie, dat wil zeggen dat als je om wat voor reden dan ook niet tevreden bent met je automatten je deze gewoon retour kunt sturen. Wij kunnen deze garantie alleen geven omdat wij als een blok achter onze producten staan. Daarnaast komt het vrijwel niet voor dat een automat niet past omdat deze allemaal nauwkeurig worden ingemeten. 

Soorten tapijt

Onze automatten worden gemaakt van drie soorten tapijt en we hebben een rubber variant

  • Naaldvit
  • Velours 
  • Luxe velours
  • Saxony

Naaldvilt is een goedkopere maar toch sterke automat. De levensduur is iets korter dan velours, luxe velours en saxony maar desalniettemin geven wij een jaar garantie op deze variant. De automat van velours is ons meest gekozen product, een sterke automat met een mooie uitstraling en een levensduur van minimaal 2 jaar. Naast de naaldvilt en veloursen automatten hebben wij de luxe velours. De luxe veloursen variant is dikker dan de gewone veloursen variant, hierdoor is de levensduur hoger en geven wij een garantie van maar liefst 3 jaar. Onze saxony is een automat gemaakt van het beste tapijt, op deze kwaliteit geven wij maar liefst 4 jaar garantie. 

Daarnaast hebben we ook rubber automatten. Deze matten zijn met name geschikt voor de herfst en de winter en voor mensen die vaak met vervuilde schoenen in hun auto stappen.

Levering van je automatten

De automatten worden speciaal voor jouw auto op maat gemaakt. Daarom kan het wat langer duren voordat je mattenset daadwerkelijk verstuurt wordt. We streven ernaar om de automatten binnen 3-4 werkdagen bij je thuis af te leveren. Als het erg druk is dan kan dat wel eens iets langer duren. We zullen je echter altijd op de hoogte te houden van de voortgang van het orderproces. Mocht je vragen hebben, twijfel niet om contact met ons op te nemen. Je kunt met ons chatten,e-mailen of bellen.

Sluiten

Persoonlijk advies nodig?

Hulp nodig? Neem contact op met onze klantenservice

Chat met ons Gebruik onze live chat. Klik hier

Mail ons Op werkdagen binnen 24 uur reactie. Mail je vraag naar vragen@justcarpets.nl