Artboard Created with Sketch.

Automatten Aanbieding

U bent op zoek naar een automatten aanbieding! Dat treft want al onze automatten zijn nu wel heel erg aantrekkelijk geprijsd. Justcarpets kent geen spectaculaire kortingen of weggeef acties. Dat is immers een sigaar uit eigen doos. Onze automatten aanbieding is dat wij een perfect product afleveren voor een scherpe prijs met de beste service. Dus de prijzen van onze matten zijn van zichzelf al heel erg voordelig. 

Alleen de beste automatten!

Justcarpets kent het grootste assortiment automatten want wij maken al onze automatten op maat. Deze matten worden gemaakt met de beste kwaliteit tapijt uit Genemuiden. Elke automat wordt lasergestuurd uitgesneden en daarna met de hand gebandeerd, hierdoor verzekeren we je van een perfecte pasvorm. 

100% tevredenheidsgarantie!

Een ander voordeel van onze automatten aanbieding is de unieke niet goed, geld terug garantie. Het gebeurd zelden dat een automat niet past omdat alle auto’s met de hand zijn ingemeten. Maar mocht om wat voor reden dan ook de automat niet bevallen dan stuurt u deze gewoon retour. 

Soorten tapijt

De keuze uit de soorten tapijt bestaat uit naaldvilt (goedkoopste alternatief), velours (meest gekozen), luxe velours en voor sommige merken ook nog de variant Saxony, een uitermate luxe hoogpolig tapijt waardoor de auto wel een heel sjieke uitstraling krijgt. 

 

Levering van de automatten aanbieding

De automatten worden speciaal voor u op maat gemaakt. Daarom kan het wat langer duren voordat uw mattenset daadwerkelijk verstuur wordt. We streven ernaar om de automatten binnen 3-4werkdagen bij u thuis af te leveren. Als het erg druk is dan kan dat wel eens iets langer duren. We proberen echter u altijd op de hoogte te houden van de voortgang van het orderproces. Mocht u vragen hebben, twijfel niet om contact met ons op te nemen, chatten, e-mailen, bellen het kan allemaal. Wat u het prettigst vindt.  

 

Persoonlijk advies nodig?

Hulp nodig? Neem contact op met onze klantenservice

Chat met ons Gebruik onze live chat. Klik hier

Mail ons Op werkdagen binnen 24 uur reactie. Mail je vraag naar [email protected]