Artboard Created with Sketch.

Rubber automatten op maat

Om je auto ook in de herfst en winter optimaal te beschermen zijn rubber automatten op maat een absolute aanrader. Vooral in periodes van regen en sneeuw is het belangrijk om je auto extra te beschermen tegen het vocht wat onder je schoenen mee de auto in komt. Bij Just Carpets produceren we rubber automatten op maat voor zo’n beetje elke auto. Bestellen doe je eenvoudig via de configurator aan de bovenkant van deze pagina.

Waarom rubber automatten op maat

Allereerst, waarom zou je moeten kiezen voor rubber automatten op maat en niet gewoon voor universele rubbermatten? Waarom je beter voor maatwerk kunt gaan heeft alles te maken met de bescherming van je auto. Op maat gemaakte automatten sluiten netjes aan en zorgen er daarom dus voor dat er geen vocht of vuil naast de matten terecht komen. Daarnaast hebben onze rubber automatten een opstaande rand waardoor vocht en vuil helemaal geen schijn van kans krijgen. 

Rubber automatten hebben een lange levensduur en kunnen tegen een stootje, daarnaast krijg je bij ons 3 jaar garantie. 

Uitstekend beoordeeld!

"Top service, top kwaliteit"

9 / 10

Waarom je zou moeten kiezen voor onze rubber automatten:

  • Sluiten naadloos aan en hebben dus een perfecte pasvorm.
  • Onze rubber auto- en kofferbakmatten zijn erg sterk.
  • Onze rubber automatten zijn voorzien van het originele bevestigingssysteem.
  • Het schoonmaken van deze rubbermatten is erg eenvoudig.
  • Een garantie van maar liefst 3 jaar.
  • Het patroon in de matten zorgt voor een uitstekende antislip.
  • Het rubber kan tegen een stootje, zo is bijvoorbeeld het zout waarmee gestrooid wordt geen enkel probleem.
  • In combinatie met een set rubber automatten kun je tegen een aantrekkelijke korting een rubber kofferbakmat meebestellen. 

Schoonmaken van rubber automatten

Rubber automatten zijn heel erg makkelijk schoon te maken. Je kunt deze matten eenvoudig schoonmaken met een natte doek of zelfs met een tuinslang of hogedrukspuit. Waar je bij onze tapijten automatten voorzichtig moet zijn met schoonmaakmiddelen kun je dit op onze rubber automatten zonder problemen gebruiken.

Rubber kofferbakmat op maat

Naast rubber automatten maken wij ook rubber kofferbakmatten op maat. Deze rubber kofferbakmatten passen als gegoten in je auto. Ideaal als je vaak vervuilde goederen in je kofferbak vervoerd. Als je besluit om naast rubber automatten ook een rubber kofferbakmat te bestellen profiteer je van een aantrekkelijke combinatiekorting.

Sluiten

Hulp nodig?

Service & contact Neem contact op met onze klantenservice

Heb je een vraag? Vind je antwoord snel en gemakkelijk op onze help center pagina.