Header afbeelding

Interieur accessoires voor je auto

Er bestaan ontzettend veel interieur accessoires voor je auto. Veel van de accessoires worden al tijdens de productie in de auto geplaatst, maar je kunt er ook zelf nog een aantal toevoegen. Niet alleen zijn deze accessoires handig en mooi, ze hebben ook veel invloed op de beleving tijdens het rijden. Daarom gaan we hieronder naar een aantal veel voorkomende en belangrijke accessoires voor het interieur kijken!

Automatten

Automatten zijn natuurlijk super belangrijk, en elke auto heeft deze eigenlijk al wel standaard. Toch worden automatten niet vaak vervangen en daarom hebben veel auto's versleten en krom getrokken matten, zonde en gevaarlijk. De Kovvar automatten van Just Carpets zijn van de allerbeste materialen en gaan jarenlang mee. Daarnaast heb je de mogelijkheid om de automatten helemaal naar je eigen wensen aan te passen, wat het comfort vergroot en de beleving beter maakt.

Kofferbakmatten

Een op maat gemaakte kofferbakmat is ook een goede optie, zeker wanneer je de achterbak vaak gebruikt. De kofferbakmatten van Just Carpets zorgen ervoor dat vocht of vuil niet kan doordringen in de bekleding van je auto.

Armleuning

Een armleuning is eigenlijk een bijna onmisbare accessoire in je auto, zeker wanneer je vaker langere ritten maakt. Hiermee maakt je de reis een stuk aangenamer en comfortabeler. Een moderne armsteun is natuurlijk ook veel meer dan een steun. Er zitten vaak allerlei handige functies bij, zoals een USB ingang, een sleutelbakje en bijvoorbeeld bekerhouders.

Stoelhoezen

Vind je de oorspronkelijke bekleding van je auto niet mooi? Of is de bekleding versleten? Dan zijn stoelhoezen hetgeen wat je nodig hebt. Met stoelhoezen geef je het interieur van jouw auto een geheel nieuwe stijl en pas je het aan naar eigen smaak. Je kunt de stof aanpassen, een patroon of logo aanbrengen en natuurlijk een kleur kiezen. Zowel qua comfort als qua uiterlijk kun je hier dus veel doen!

Cockpitspray

Dit wordt gebruikt voor het schoonmaken, beschermen en het verfraaien van het interieur. Je kunt dit bijvoorbeeld gebruiken voor je dashboard, of voor andere kunststof onderdelen in je auto.

Auto Parfum

Ook de lucht en de geur hiervan is natuurlijk belangrijk in je auto. Nou kun je dat in eerste instantie met bijvoorbeeld de airco regelen, maar met een auto parfum zet je net dat stapje extra. Je auto zal heerlijk ruiken. Het grote voordeel is dat vooral passagiers de lucht zullen ruiken. Zo maak je direct indruk.

Verschillende accessoires voor de veiligheid

Accessoires voor het comfort en uiterlijk zijn hartstikke leuk, maar de veiligheid is en blijft ten alle tijden het belangrijkste. Hier kun je natuurlijk ook veel aan doen met accessoires. Denk aan je spiegels, zowel binnen als buiten, of een alarmsysteem. Ook technische snufjes die je helpen bij het rijden vergroten de veiligheid. Wanneer je kinderen hebt moet je hier nog extra aandacht aan besteden, zodat ook deze ten alle tijden veilig in de auto zitten onderweg.

Uiteraard heb je nog veel meer opties qua accessoires, maar met deze ben je al een heel eind op weg!

Artboard Created with Sketch.

Hulp nodig?

Service & contact Neem contact op met onze klantenservice

Heb je een vraag? Vind je antwoord snel en gemakkelijk op onze help center pagina.