Header afbeelding

Nieuw! 'DuoGrip Rubber' kofferbakmat

Helemaal ontwikkeld in eigen huis en volledig geproduceerd in onze eigen productie, de 'DuoGrip Rubber' kofferbakmat. Een praktische en lichtgewicht kofferbakmat die eenvoudig schoon te maken is en je kofferbak beschermt tegen allerlei soorten vuil. Daarnaast heeft deze 'DuoGrip Rubber' kofferbakmat een prachtige uitstraling dankzij de luxe gebandeerde rand. 

Gemaakt van rubber en een krachtig antislip materiaal

De 'DuoGrip Rubber' kofferbakmat is aan de bovenzijde van rubber en aan de onderzijde van een materiaal wat het best te omschrijven is als super antislip. Omdat het zo enorm antislip is zal de kofferbakmat perfect op zijn plek blijven liggen. 

De bovenzijde is gemaakt van rubber met daarop kleine nopjes. Deze structuur geeft ook de bovenzijde een antislip werking en daarnaast is rubber natuurlijk erg praktisch. Wil je vervuilde spullen vervoeren? Geen enkel probleem want deze mat is uitermate geschikt voor de extremere omstandigheden. Is de kofferbakmat vervuild? Dan maak je hem eenvoudig schoon met een vochtige doek en een sopje. 

Wat is het verschil met een 'normale' rubber mat? 

Je vraagt je misschien af wat het verschil is tussen onze 'DuoGrip Rubber' kofferbakmat en een gewone rubber kofferbakmat. Het grote verschil is dat onze 'DuoGrip Rubber' kofferbakmat lichtgewicht is en daardoor veel praktischer dan een normale rubber kofferbakmat. Daarnaast is de DuoGrip variant mooi afgewerkt met een gebandeerde rand. 

De 'DuoGrip Rubber' kofferbakmat is exact op maat gemaakt

Een kenmerk van onze producten is dat ze exact op maat gemaakt zijn. Ook deze nieuwe kofferbakmat zal perfect passen zodat er geen naden zichtbaar zijn en vocht of vuil niet tussen de mat en de wand van de kofferbak kan komen. 

Praktisch handvat

De kofferbakmat heeft een handig handvat waardoor de mat met één beweging uit de kofferbak te verwijderen is. Het handvat is mooi afgewerkt en voorzien van ons merklabel Kovvar®.  

De voordelen van de 'DuoGrip Rubber' kofferbakmat op een rij

  • Makkelijk schoon te maken.
  • Eenvoudig te installeren.
  • Lange levensduur omdat de matten slijtvast zijn.
  • Waterdicht en antislip. 
  • Handig handvat.
  • Lichtgewicht.
  • Dankzij het profiel in het rubber biedt de mat veel grip.
  • 4 jaar garantie.

 DuoGrip Rubber kofferbakmat

Bestel je 'DuoGrip Rubber' kofferbakmat 

Een 'DuoGrip Rubber' kofferbakmat is een absolute aanwinst voor je auto. Natuurlijk zijn wij van mening dat elke auto een kofferbakmat zou moeten hebben, zowel voor uitstraling maar vooral voor functionaliteit en bescherming. Bestel hieronder je op maat gemaakte 'DuoGrip Rubber' kofferbakmat.

Artboard Created with Sketch.

Hulp nodig?

Service & contact Neem contact op met onze klantenservice

Heb je een vraag? Vind je antwoord snel en gemakkelijk op onze help center pagina.