Header afbeelding

Nu beschikbaar: Volkswagen ID.4 Automatten

Hij is nog maar net uitgerold op de Nederlande markt en je kunt nu al bij ons terecht voor automatten. We hebben het over de net uitgekomen Volkswagen ID.4. De VW ID.4 is de grote broer van de populaire Volkswagen ID.3 en daarmee voegt Volkswagen een nieuw exemplaar toe aan hun lijn met elektrische modellen.

Een stoere elektrische crossover met een fraai uiterlijk, dat is wat deze auto omschrijft. De auto is een stuk groter dan de ID.3 en zal daarmee voor een grotere doelgroep interessant zijn. De ID.4 is een ruime vijfzitter met een kofferbakinhoud van bijna 550 liter! Waar je 2 maanden geleden nog kon kiezen uit één uitvoering van de ID.4 zijn er inmiddels ook in Nederland meerdere modellen aan de configurator toegevoegd. 

Naar verwachting zal de auto met zijn 12% bijtelling ook onder leaserijdend Nederland een zeer populair model zijn. Bij Just Carpets waren we er natuurlijk als de kippen bij om de auto in te meten, en ervoor te zorgen dat er ook voor deze fraaie elektrische volkswagen mooie automatten beschikbaar zijn. 

Automatten Volkswagen ID.4 

Nadat we eerder schreven over op maat gemaakte automatten voor de Volkswagen ID.3 is het dus vandaag tijd voor de ID.4. Je elektrische Volkswagen op een prachtige manier afwerken doe je met onze premium automatten. Onze automatten worden voor elk model op maat gemaakt zodat we zeker weten dat ze perfect zullen aansluiten en niet zullen gaan schuiven. Om het schuiven van de automatten helemaal uit te sluiten worden onze automatten altijd geleverd met het originele bevestigingssysteem. Wel zo prettig.  

Bestel hier automatten voor de Volkswagen ID.4 >> 

Kofferbakmat Volkswagen ID.4

De Volkswagen ID.4 heeft een ruime kofferbak. Om de kofferbak van je VW ID.4 goed te beschermen luidt het advies, plaats hier meteen na aanschaf een op maat gemaakte kofferbakmat in. Een kofferbakmat is gemakkelijk uit de auto te nemen en makkelijk schoon te maken. Zowel met een stofzuiger als een vochtige doek. 

 

Bestel hier (binnenkort) een kofferbakmat voor de Volkswagen ID.4 >> 

Artboard Created with Sketch.

Hulp nodig?

Service & contact Neem contact op met onze klantenservice

Heb je een vraag? Vind je antwoord snel en gemakkelijk op onze help center pagina.