Rubber Automatten Opel Zafira

Bouwjaar: 2020 - 2023

Kleur

VOORDELEN VAN ONZE RUBBER AUTOMATTEN
- Makkelijk schoon te houden
- Ideaal voor de herfst en winter
- 3 jaar garantie
- Onderkant met antislip
- Kwalitatief sterk en flexibel

RUBBER AUTOMATTEN - Uw auto reinigen gaat een stuk makkelijker als deze voorzien is van rubber automatten. Vuil wat bijvoorbeeld veroorzaakt is door schoenen kan op die manier gemakkelijk uit het voertuig worden verwijderd. Daarnaast geven de rubber matten je extra grip, comfort en uw auto een luxere uitstraling. Veel van onze klanten kiezen ervoor om in de herfst of winterperiode rubber automatten in hun auto te leggen. In de zomer en lente kunnen de normale tapijten automatten weer in de auto gelegd worden. De rubber automatten zijn kwalitatief sterk en ook nog eens flexibel. Hierdoor liggen de rubber automatten als gegoten in uw auto.

€ 53,95
Tijdelijk niet op voorraad
Aantal matten: 1
LET OP: Langere levertijd
Inclusief bevestigingssysteem
Gratis verzending
Toon gekozen opties

Opel Zafira

Uitvoering Life
Type Life Electric | Voor
Bouwjaar 2020 - 2023

Materiaal mat

Materiaal Rubber
Materiaal Rubber
Matdikte 10 mm opstaande rand
De Perfecte Pasvorm

Door 15 jaar ervaring in de automatten branche hebben wij inmiddels meer dan 2.500 mallen van verschillende auto modellen in ons bedrijf hangen. Maandelijks bezoeken wij autodealers om alle nieuwe modellen in te meten. Zo blijft ons aanbod up-to-date en kunnen wij zelfs voor de nieuwste modellen passende automatten leveren. Door onze jarenlange ervaring kunnen we ook een 100% garantie geven op de geleverde automatten. Perfect passende automatten zien er niet alleen beter uit in je auto maar zorgen ook voor een verbeterde veiligheid!

Bevestigingssysteem

Automatten van Just Carpets worden geleverd met een origineel bevestigingssysteem. In enkele oudere autos zijn automatten niet bevestigd doormiddel van een bevestigingssysteem. Als dit het geval is levert Just Carpets een universeel systeem mee met je bestelling. Hiermee garanderen wij dat ook deze matten op een goede manier vast kunnen worden gezet in je auto. Iedere nieuwe auto wordt tegenwoodig van een bevestigingssysteem voorzien in verband met de veiligheid. Door een juiste bevestiging kan de automat niet onder je pedalen schieten als je plotseling moet remmen. Als je er niet zeker van bent of je systeem origineel is kun je altijd contact met ons opnemen. Wij hebben van bijna elke auto een origineel bevestigingssysteem beschikbaar. Krijg je een universeel systeem meegeleverd terwijl je denkt dat het een origineel systeem moet zijn, probeer dan eerst voorzichtig de schroefdop in de bodem van je auto er uit te draaien. Zit het systeem echter wel vast, neem dan contact met ons op zodat wij je telefonisch verder kunnen helpen.

Hulp nodig?

Service & contact Neem contact op met onze klantenservice

Heb je een vraag? Vind je antwoord snel en gemakkelijk op onze help center pagina.