Header afbeelding

Tesla Model 3 accessoires: Dit zijn de meest populaire

Op zoek naar Tesla Model 3 accessoires? Hieronder ontdek je de meest populaire accessoires voor de Model 3. De Tesla Model 3 is op het moment van schrijven nog maar kort leverbaar in Nederland, toch worden er al veel ‘aftermarket’ accessoires aangeboden.

Veel mensen willen hun net aangeschafte Model 3 compleet maken met verschillende accessoires. Het gaat dan voornamelijk om accessoires zoals, organizers voor het middenconsole, organizers voor het dashboardkastje, screenprotectors en automatten.

Tesla Model 3 automatten

Met de aanschaf van nieuwe automatten, een kofferbakmat en een frunkmat kun je je Model 3 een echte upgrade geven. Al duizenden Tesla Model 3 rijders wisten onze webshop te vinden. Dat Tesla niet veel aandacht besteed aan automatten voor hun Model 3 blijkt wel uit de vele bestellingen die we krijgen. 

‘De originele matten zijn dun en verschuiven’ is een veelgehoorde reactie als we vragen naar de reden achter de aanschaf van nieuwe automatten. 

Bij Just Carpets bieden we automatten van tapijt en van rubber aan, helemaal op maat gemaakt voor de Tesla Model 3. 

Hier Bestel Je Gemakkelijk Jouw Tesla Model 3 automatten 

Tesla Model 3 Frunkmat

Naast automatten voor de Tesla Model 3 hebben wij ook kofferbakmatten en een zogenaamde frunkmat in ons assortiment. Met name op het gebied van de frunkmat zijn we best uniek. Veel van onze concurrenten leveren alleen automatten, frunkmatten bieden ze vaak niet aan.

Hier bestel je kofferbakmatten en een frunkmat 

Beaded Basin 

Tesla is onlangs met een nieuwe frunkmat op de markt gekomen, de zogenaamde Beaded Basin. Nu de Beaded Basin frunkmat op de markt is gekomen heeft Tesla besloten om de bestaande frunkmat de naam 'Smooth Basin' te geven. Voor je Tesla Model 3 kun je dus vanaf heden kiezen voor de Beaded Basin en de Smooth Basin. De Beaded Basin is iets kleiner dan de Smooth Basin. 

Andere populaire Tesla Model 3 accessoires

Een nieuw set automatten behoort dus tot één van de meeste aangeschafte accessoires onder Tesla rijders. Maar wat zijn de andere populaire Tesla Model 3 accessoires? Hieronder heb ik ze voor je op een rij gezet:

Screenprotector Model 3

Om het megascherm dat zich precies in het midden van het dashboard bevindt te beschermen, is een screenprotector geen overbodige luxe. Een screenprotector valt precies over het glas en is dus vrijwel niet te zien aan de buitenzijde. Daarnaast kun je de protector zonder zorgen afnemen met een vochtige doek. Iets waarmee je bij het originele scherm voorzichtig moet zijn.

De prijs van een screenprotector staat niet in verhouding tot de prijs van het scherm in je Tesla. Geef het brein van je auto dus de bescherming die het verdient.

Tesla Model 3 middenconsole wrap

Het originele middenconsole van de Tesla Model 3 is in de meeste gevallen voorzien van een soort hoogglanslak. Helaas valt het hierdoor op dat het om plastic delen gaat. Veel Tesla rijders kiezen er daarom voor om hun middenconsole te wrappen. Zo krijgt je middenconsole een matte uitstraling en hierdoor een luxere look.

Daarnaast is de hoogglanslak, of zoals sommige het noemen pianolak,  erg gevoelig voor vuil. Als je je hand erop legt zie je al meteen een afdruk in het console staan. Wrappen is een mooie manier om je Tesla helemaal naar je eigen smaak te stylen. Veel mensen wrappen zelf hun dashboard.

Instaplijsten Tesla Model 3

Naast de screenprotector en de middenconsole wrap kiezen mensen ervoor om hun chromen instaplijsten te beschermen met een mooie custom sticker.Deze stickers zijn eenvoudig te bevestigen en beschermen de mooie originele instaplijsten tegen krassen.

Draadloze telefoonoplader voor in de Model 3

De ‘Model 3 Wireless Phone Charger’ wordt aangeboden door Tesla zelf. Deze draadloze oplader is speciaal ontwikkelt voor de Model 3 en past dus naadloos in het design. Met de Wireless Phone Charger van Tesla kunnen twee telefoon tegelijk draadloos worden opgeladen. 

Daarnaast werkt de wireless charger met alle telefoons die Qi-technologie ondersteunen. Dat zijn alle Iphones, alle Samsung Galaxy’s, de S7 en de Google pixel 3. Wel moet je flink in de buidel voor dit accessoire, de Wireless Phone Charger gaat over de toonbank voor een prijs van 125 dollar. Vergelijkbare laders zijn vaak een stuk goedkoper maar kwalitatief minder.

Tesla Model 3 middenconsole organizer

Een netjes geordend middenconsole is voor de meeste Tesla rijders een must. Dankzij de verschillende functionele middenconsole organizers houd je je middenconsole altijd netjes. Naast middenconsole organizers worden er ook organisers voor in je dashboardkastje aangeboden. 

De Tesla is een bijzonder strakke auto, dankzij de organizers wordt dit verlengt tot in je dashboardkastje of middenconsole. 

Tesla Model 3 dakdragers

Ga je op vakantie en wil je extra ruimte om je bagage kwijt te kunnen? Dan is een dakkoffer één van de eerste dingen waar je aan denkt. Standaard worden er geen dakdragers bij je Model 3 geleverd, daarom zijn de dakdragers voor de Model 3 opgenomen in de lijst met meest populaire Tesla accessoires.

De meest opmerkelijke accessoire? 

Een Amerikaanse vrouw implementeerde de RFID-chip uit de Tesla Keycard in haar arm. Een accessoire die ervoor zorgt dat je nooit meer hoeft na te denken over je sleutels.

Wat is de meest populaire accessoire voor de Model 3? 

Maar wat is dan de meest populaire accessoire voor de Tesla Model 3? Waar dit bij de Fiat 500 overduidelijk de automatten zijn is er bij de Tesla Model 3 geen éénduidig antwoord. Dit blijkt voor iedere Tesla Model 3 rijder anders.  Zo wil de één nieuwe automatten en gaat de andere meteen aan de slag met het wrappen van het middenconsole. Welke accessoire jij ook belangrijk vindt, één ding is zeker, er is een hele nieuwe commerciële wereld om de Tesla Model 3 heen gebouwd. 

Automatten voor je Model 3 bestel je eenvoudig via onderstaande configurator

Artboard Created with Sketch.

Hulp nodig?

Service & contact Neem contact op met onze klantenservice

Heb je een vraag? Vind je antwoord snel en gemakkelijk op onze help center pagina.