Automatten voor Hyundai Ioniq

  • Perfect passende automatten voor je Hyundai Ioniq
  • Complete set met passend bevestigingssysteem
  • Antislip onderzijde voor extra veiligheid
  • Keuze uit hoogwaardig rubber en tapijt
  • 700.000+ tevreden klanten gingen je voor
  • Hoogwaardige Kovvar® automatten op maat
Automatten voor Ioniq

xmodellen
< kiesmodel

kiesmodel2

Ioniq

09/2019 - 2024 | Plug-in Hybrid

Automatten voor Hyundai Ioniq Type 2

Ioniq

09/2019 - 2024 | Electric

Automatten voor Hyundai Ioniq Type 2

Ioniq

09/2019 - 2024 | Hybrid

Automatten voor Hyundai Ioniq Type 2

Ioniq

01/2018 - 09/2019 | Plug-in Hybrid

Automatten voor Hyundai Ioniq Type 1

Ioniq

07/2016 - 09/2019 | Electric

Automatten voor Hyundai Ioniq Type 1

Ioniq

07/2016 - 09/2019 | Hybrid

Automatten voor Hyundai Ioniq Type 1

Al 10081 tevreden gebruikers

"Top service, top kwaliteit"

Op maat gemaakte automatten voor je Hyundai Ioniq. Je krijgt bij ons een complete mattenset en origineel bevestigingssysteem, zodat je matten stevig vastzitten en niet meer kunnen schuiven. Bij ons ben je zeker van kwaliteit. Onze automatten worden tot op de millimeter precies op maat gemaakt zodat ze passen in je Hyundai Ioniq. Wij garanderen dan ook een perfecte pasvorm. Kies voor perfectie en comfort, kies voor je Hyundai Ioniq voor onze automatten. Wij voorzien onze automatten van een antislip-rug voor maximale veiligheid. Wil je daarnaast een logo, tekst of een hakstuk tegen slijtage? Ook dat is mogelijk bij Just Carpets.

Materiaalkeuze Hyundai Ioniq automatten

Je kunt kiezen uit meerdere materialen voor je Hyundai Ioniq automatten. Basic automatten zijn van goede kwaliteit tapijt, betaalbaar en beter dan universele automatten. Functioneel maar niet geschikt voor intensief gebruik. De meest gekozen matten zijn onze Comfort en Luxury automatten. De kwaliteit is beter dan het origineel. Deze automatten worden op een deskundige manier geproduceerd waardoor er een zeer dicht geweven tapijt ontstaat. Voor deze automatten maken we gebruik van hoogwaardige tuftvelours tapijt voor een luxe uitstraling en dus zeer geschikt voor je Hyundai Ioniq. Met passie voor je auto kun je het beste kiezen voor onze Premium automatten. Deze matten zijn tot op de millimeter nauwkeurig uitgesneden en zijn gemaakt van zeer hoge kwaliteit tapijt. Alleen de beste automerken gebruiken dit exclusieve tapijt voor hun auto's. Als laatste kun je voor de meeste automodellen kiezen voor rubberen automatten. Rubber is makkelijk schoon te maken en daarom ideaal voor de herfst en winter. Welk materiaal automatten je ook kiest, ze passen gegarandeerd in je Hyundai Ioniq.

Hyundai Ioniq automatten op maat bestellen

Elke bestelling bij Just Carpets wordt op maat gemaakt. Door onze jarenlange ervaring met tapijt en automatten garanderen wij een uitstekende kwaliteit en pasvorm, ook voor je Hyundai Ioniq. Is er toch iets mis met je automatten? Dan krijg je uiteraard je geld terug. Via onze website bestel je eenvoudig jouw nieuwe automatten. Kom je er toch niet helemaal uit? Neem dan contact op met onze klantenservice. Wij gaan direct aan de slag zodat je niet lang hoeft te wachten op je nieuwe bestelling. Je wilt toch meer dan een simpele universele automat? Koop daarom nu een set automatten op maat voor je Hyundai Ioniq!

Hulp nodig?

Service & contact Neem contact op met onze klantenservice

Heb je een vraag? Vind je antwoord snel en gemakkelijk op onze help center pagina.