Automatten Hyundai Ioniq

De perfecte automatten voor je Hyundai Ioniq vind je hier. Je krijgt bij ons een complete mattenset en origineel bevestigingssysteem, zodat je matten niet meer schuiven. Bij ons ben je zeker van kwaliteit. Onze automatten worden tot op de millimeter precies op maat gemaakt zodat ze passen in je Hyundai Ioniq. Wij garanderen dan ook een 100% perfecte pasvorm. Kies voor perfectie en comfort, kies voor je Hyundai Ioniq voor onze automatten. Wij voorzien onze automatten van een antislip-rug voor maximale veiligheid. Wil je daarnaast een logo, tekst of een hakstuk tegen slijtage op je automatten? Ook dat is mogelijk bij Just Carpets.

xmodellen
< kiesmodel

kiesmodel2

Ioniq

2021 - 2021 | Ioniq 5 | Vaste middenconsole

Hyundai Ioniq Type 3

Ioniq

2021 - 2021 | Ioniq 5 | Verstelbare middenconsole

Hyundai Ioniq Type 3

Ioniq

09/2019 - 2021 | Plug-in Hybrid

Hyundai Ioniq Type 2

Ioniq

09/2019 - 2021 | Electric

Hyundai Ioniq Type 2

Ioniq

09/2019 - 2021 | Hybrid

Hyundai Ioniq Type 2

Ioniq

01/2018 - 09/2019 | Plug-in Hybrid

Hyundai Ioniq Type 1

Ioniq

07/2016 - 09/2019 | Electric

Hyundai Ioniq Type 1

Al 8573 tevreden gebruikers

"Mooi afgewerkte matten, passen perfect. Snelle levering."

Ioniq

07/2016 - 09/2019 | Hybrid

Hyundai Ioniq Type 1

Materiaalkeuze Hyundai Ioniq automatten

Je kunt kiezen uit meerdere materialen voor je Hyundai Ioniq automatten. Onze meest betaalbare automatten zijn de Naaldvilt matten. Goede kwaliteit tapijt en functioneel maar niet geschikt voor intensief gebruik. Kies deze matten als je net iets meer wilt dan universele automatten. De meeste klanten kiezen voor Velours of Luxe Velours automatten. Geschikt voor mensen die comfort belangrijk vinden. De productie van deze automatten wordt zeer deskundig gedaan waardoor het tapijt zeer dicht geweven is. Voor deze automatten maken we gebruik van hoogwaardige tuftvelours tapijt voor een luxe uitstraling en dus zeer geschikt voor je Hyundai Ioniq. Met passie voor je auto kun je het beste kiezen voor onze Saxony automatten. Deze matten zijn tot op de millimeter nauwkeurig uitgesneden en zijn gemaakt van zeer hoge kwaliteit tapijt. Alleen de beste automerken gebruiken dit exclusieve tapijt voor hun auto's. Voor de meeste auto's hebben we ook rubberen automatten. Rubber is sterk, flexibel en makkelijk schoon te maken. Welk materiaal je ook kiest, wij garanderen een 100% pasvorm voor je Hyundai Ioniq.

Hyundai Ioniq automatten op maat bestellen

Elke bestelling bij Just Carpets wordt op maat gemaakt. Door onze jarenlange ervaring met tapijt en automatten garanderen wij een uitstekende kwaliteit en pasvorm, ook voor je Hyundai Ioniq. Is er toch iets mis met je automatten? Dan krijg je uiteraard je geld terug. Bestel jouw nieuwe automatten eenvoudig via onze website. Als er iets niet duidelijk is kun je altijd contact opnemen met één van onze klantenservice medewerkers. Wij gaan direct aan de slag zodat je niet lang hoeft te wachten op je nieuwe bestelling. Je vindt bij ons geen universele automatten met een onjuiste pasvorm voor je Hyundai Ioniq. Koop direct automatten die perfect op maat zijn gemaakt!

Hulp nodig?

Service & contact Neem contact op met onze klantenservice

Heb je een vraag? Vind je antwoord snel en gemakkelijk op onze help center pagina.