Automatten voor Mazda MX-5

  • Perfect passende automatten voor je Mazda MX-5
  • Complete set met passend bevestigingssysteem
  • Antislip onderzijde voor extra veiligheid
  • Keuze uit hoogwaardig rubber en tapijt
  • 700.000+ tevreden klanten gingen je voor
  • Hoogwaardige Kovvar® automatten op maat
Automatten voor MX-5

xmodellen
< kiesmodel

kiesmodel2

MX-5

2015 - 2024

Automatten voor Mazda MX-5 Type 3

MX-5

2005 - 2015 | Bevestiging enkel

Automatten voor Mazda MX-5 Type 2

MX-5

2005 - 2015 | Dubbele bevestiging

Automatten voor Mazda MX-5 Type 2

MX-5

1998 - 2005 | Bevestiging enkel

Automatten voor Mazda MX-5 Type 1

MX-5

1998 - 2005 | Dubbele bevestiging

Automatten voor Mazda MX-5 Type 1

Al 10081 tevreden gebruikers

"Top service, top kwaliteit"

Op maat gemaakte automatten voor je Mazda MX-5. Je krijgt een complete mattenset en om schuiven te voorkomen wordt het bijbehorende originele bevestigingssysteem standaard meegeleverd. Bij ons ben je zeker van kwaliteit. Onze automatten worden tot op de millimeter precies op maat gemaakt zodat ze passen in je Mazda MX-5. Wij garanderen dan ook een perfecte pasvorm. Kies voor perfectie en comfort, kies voor je Mazda MX-5 voor onze automatten. Wij voorzien onze automatten van een antislip-rug voor maximale veiligheid. Wil je daarnaast een logo, tekst of een hakstuk tegen slijtage? Ook dat is mogelijk bij Just Carpets.

Materiaalkeuze Mazda MX-5 automatten

Je hebt keuze uit verschillende soorten materialen voor je Mazda MX-5 automatten. Basic automatten zijn onze meest betaalbare producten. Functioneel en goed. Geschikt voor mensen die geen genoegen nemen met een simpele universele automat. Comfort en Luxury automatten zijn onze populairste producten. Dit zijn automatten voor mensen die op zoek zijn naar meer dan alleen functionaliteit. Door deze automatten op een deskundige manier te produceren, ontstaat er een zeer dicht geweven tapijt. Voor deze automatten maken we gebruik van hoogwaardige tuftvelours voor een luxe uitstraling en dus zeer geschikt voor je Mazda MX-5. Onze Premium automatten zijn gemaakt van zeer hoge kwaliteit tapijt. Als je het allerbeste wilt voor je auto kies je deze luxe automatten. Een exclusief en tot op de millimeter nauwkeurig uitgesneden tapijt wat alleen door de beste automerken wordt gebruikt. Verder kun je voor de meeste auto's nog kiezen voor rubberen automatten. Ideaal voor de herfst en winter omdat het makkelijk schoon te maken is. Welk materiaal automatten je ook kiest, ze passen gegarandeerd in je Mazda MX-5.

Mazda MX-5 automatten op maat bestellen

Wij hebben jarenlange ervaring met tapijt en automatten, daardoor kunnen wij de beste kwaliteit waarborgen. Als je kiest voor onze Mazda MX-5 automatten ben je verzekerd van maatwerk. Is er toch iets mis met je automatten? Dan krijg je uiteraard je geld terug. Via onze website bestel je eenvoudig jouw nieuwe automatten. Kom je er toch niet helemaal uit? Neem dan contact op met onze klantenservice. Wij gaan direct aan de slag zodat je niet lang hoeft te wachten op je nieuwe bestelling. Je wilt toch meer dan een simpele universele automat? Koop daarom nu een set automatten op maat voor je Mazda MX-5!

Hulp nodig?

Service & contact Neem contact op met onze klantenservice

Heb je een vraag? Vind je antwoord snel en gemakkelijk op onze help center pagina.