Stap 1 (Kies model)
Kies je materiaal
Customize

Automatten Renault Kangoo

Perfect op maat gemaakte automatten voor uw Renault Kangoo. Bij elke bestelling krijgt u een complete mattenset en om schuiven te voorkomen wordt het bijbehorende originele bevestigingssysteem standaard meegeleverd. Wij verkopen alleen automatten die perfect op maat zijn gemaakt. Zo weet u zeker dat de bestelde automatten passen in uw Renault Kangoo. Wij hanteren hoge kwaliteitsnormen voor onze automatten, de materialen die wij gebruiken zijn zorgvuldig uitgekozen. Kies voor perfectie en comfort, kies voor uw Renault Kangoo voor onze automatten. Wij voorzien onze automatten van een antislip-rug voor maximale veiligheid. Wilt u daarnaast een logo of tekst of een hakstuk tegen slijtage op uw automatten? Ook dat is mogelijk bij Just Carpets.

Kangoo Type 3

2008 - heden | Family

Renault Kangoo Type 3

Kangoo Type 3

2008 - heden | Express/Combi

Renault Kangoo Type 3

Kangoo Type 2

2005 - 2008 | Family

Renault Kangoo Type 2

Kangoo Type 2

2005 - 2008 | Express/Combi

Renault Kangoo Type 2

Kangoo Type 1

1997 - 2005 | Family

Renault Kangoo Type 1

Kangoo Type 1

1997 - 2005 | Express/Combi

Renault Kangoo Type 1

Goedkope Kangoo automatten

Bij ons heeft u de keuze uit diverse soorten Renault Kangoo automatten. Zo heeft u de keuze uit velours automatten of luxe velours automatten. Deze automatten worden op een deskundige manier geproduceerd waardoor er een zeer dicht geweven tapijt ontstaan. Daarnaast kunt u kiezen voor naadvilt automatten. De naadvilt automatten hebben een typische viltstructuur, die de hoogwaardige kwaliteit van de Renault Kangoo automatten waarborgt. Als laatste keuze zijn er nog de automatten van rubber. Tussen de verschillende soorten automatten is alleen een verschil in uitstraling te ontdekken.

Gepersonaliseerde Kangoo automatten

De keuze voor Renault Kangoo automatten bij Just Carpets is altijd meer dan goed. De automatten zijn van een zeer goede kwaliteit en passen perfect in uw auto. Zijn uw automatten onverhoopt niet goed, dan krijgt u uw geld terug. Zo weet u altijd dat een goede aankoop doet. De automatten kunt u gemakkelijk via onze website bestellen. Naast een hoogwaardige kwaliteit, garanderen wij ook nog eens een snelle levertijd. Daardoor kunt u de matten snel in uw auto leggen. Daarmee geeft u uw auto snel nog meer uitstraling!

Persoonlijk advies nodig?

Hulp nodig? Neem contact op met onze klantenservice

Chat met ons Gebruik onze live chat. Klik hier

Mail ons Op werkdagen binnen 24 uur reactie. Mail je vraag naar [email protected]