Automatten voor Renault Kangoo

  • Perfect passende automatten voor je Renault Kangoo
  • Complete set met passend bevestigingssysteem
  • Antislip onderzijde voor extra veiligheid
  • Keuze uit hoogwaardig rubber en tapijt
  • 700.000+ tevreden klanten gingen je voor
  • Hoogwaardige Kovvar® automatten op maat
Automatten voor Kangoo

xmodellen
< kiesmodel

kiesmodel2

Kangoo

05/2021 - 2023 | Family

Automatten voor Renault Kangoo Type 4

Kangoo

05/2021 - 2023 | Express/Combi

Automatten voor Renault Kangoo Type 4

Kangoo

2008 - 05/2021 | Family

Automatten voor Renault Kangoo Type 3

Kangoo

2008 - 05/2021 | Express/Combi

Automatten voor Renault Kangoo Type 3

Kangoo

2005 - 2008 | Family

Automatten voor Renault Kangoo Type 2

Kangoo

2005 - 2008 | Express/Combi

Automatten voor Renault Kangoo Type 2

Kangoo

1997 - 2005 | Family

Automatten voor Renault Kangoo Type 1

Al 9672 tevreden gebruikers

"Top service, top kwaliteit"

Kangoo

1997 - 2005 | Express/Combi

Automatten voor Renault Kangoo Type 1

Op zoek naar de meest duurzame automatten voor je Renault Kangoo? Je krijgt een complete mattenset en om schuiven te voorkomen wordt het bijbehorende originele bevestigingssysteem standaard meegeleverd. Bij ons ben je zeker van kwaliteit. Onze automatten worden tot op de millimeter precies op maat gemaakt zodat ze passen in je Renault Kangoo. Wij garanderen dan ook een perfecte pasvorm. Kies voor perfectie en comfort, kies voor je Renault Kangoo voor onze automatten. Wij voorzien onze automatten van een antislip-rug voor maximale veiligheid. Wil je daarnaast een logo, tekst of een hakstuk tegen slijtage? Ook dat is mogelijk bij Just Carpets.

Materiaalkeuze Renault Kangoo automatten

Je kunt kiezen uit meerdere materialen voor je Renault Kangoo automatten. Basic automatten zijn van goede kwaliteit tapijt, betaalbaar en beter dan universele automatten. Functioneel maar niet geschikt voor intensief gebruik. De meest gekozen matten zijn onze Comfort en Luxury automatten. De kwaliteit is beter dan het origineel. Deze automatten worden op een deskundige manier geproduceerd waardoor er een zeer dicht geweven tapijt ontstaat. Voor deze automatten maken we gebruik van hoogwaardige tuftvelours tapijt voor een luxe uitstraling en dus zeer geschikt voor je Renault Kangoo. Als je het allerbeste wilt voor je auto kies je voor onze Premium automatten. Gemaakt van zeer hoge kwaliteit tapijt en tot op de millimeter nauwkeurig gesneden en zorgvuldig afgewerkt. Een exclusief tapijt dat alleen door de beste automerken wordt gebruikt. Verder kun je voor de meeste auto's nog kiezen voor rubberen automatten. Ideaal voor de herfst en winter omdat het makkelijk schoon te maken is. Welk materiaal je ook kiest, onze automatten passen perfect in je Renault Kangoo.

Renault Kangoo automatten op maat bestellen

Wij hebben jarenlange ervaring met tapijt en automatten, daardoor kunnen wij de beste kwaliteit waarborgen. Als je kiest voor onze Renault Kangoo automatten ben je verzekerd van maatwerk. Is er toch iets mis met je automatten? Dan krijg je uiteraard je geld terug. Bestel jouw nieuwe automatten eenvoudig via onze website. Als er iets niet duidelijk is kun je altijd contact opnemen met één van onze klantenservice medewerkers. Na je bestelling gaan we direct aan de slag om je bestelling zo snel mogelijk te leveren. Je neemt toch geen genoegen met een niet passende universele automat? Koop direct een automat op maat voor je Renault Kangoo!

Hulp nodig?

Service & contact Neem contact op met onze klantenservice

Heb je een vraag? Vind je antwoord snel en gemakkelijk op onze help center pagina.