Automatten Toyota Yaris

Perfect op maat gemaakte automatten voor je Toyota Yaris. Wij leveren een complete mattenset voor je auto inclusief het originele bevestigingssysteem om schuiven van de matten te voorkomen. Wij verkopen alleen automatten die perfect op maat zijn gemaakt. Zo weet je zeker dat de bestelde automatten passen in je Toyota Yaris. Wij hanteren hoge kwaliteitsnormen voor onze automatten, de materialen die wij gebruiken zijn zorgvuldig uitgekozen. Als je nieuwe automatten bestelt voor je Toyota Yaris verzeker je jezelf van comfort en maatwerk. Standaard worden onze automatten voorzien van een antislip-rug. Je kunt ook kiezen voor een extra hakstuk en daarnaast kun je voor een persoonlijk tintje een tekst of logo toevoegen aan je automatten.

xmodellen
< kiesmodel

kiesmodel2

Yaris

08/2020 - 2021 | Hybrid

Toyota Yaris Type 6

Yaris

08/2020 - 2021

Toyota Yaris Type 6

Yaris

05/2017 - 08/2020 | Hybrid

Toyota Yaris Type 5

Yaris

05/2017 - 08/2020

Toyota Yaris Type 5

Yaris

2012 - 05/2017 | Hybrid

Toyota Yaris Type 4

Yaris

2011 - 05/2017

Toyota Yaris Type 4

Yaris

2006 - 2011 | 3/5-deurs

Toyota Yaris Type 3

Al 8573 tevreden gebruikers

"Mooi afgewerkte matten, passen perfect. Snelle levering."

Yaris

1999 - 2006 | 3-deurs

Toyota Yaris Type 2

Yaris

2001 - 2006 | 5-deurs T-Sport

Toyota Yaris Type 1

Yaris

1999 - 2006 | 5-deurs

Toyota Yaris Type 1

Yaris

2001 - 2006 | 3-deurs | T-Sport

Toyota Yaris Type 1

Yaris

1999 - 2006 | 3-deurs

Toyota Yaris Type 1

Materiaalkeuze Toyota Yaris automatten

Je hebt keuze uit verschillende soorten materialen voor je Toyota Yaris automatten. Onze meest betaalbare automatten zijn de Naaldvilt matten. Goede kwaliteit tapijt en functioneel maar niet geschikt voor intensief gebruik. Kies deze matten als je net iets meer wilt dan universele automatten. Velours en Luxe Velours automatten zijn onze populairste producten. Dit zijn automatten voor mensen die op zoek zijn naar meer dan alleen functionaliteit. Door deze automatten op een deskundige manier te produceren, ontstaat er een zeer dicht geweven tapijt. Voor deze automatten maken we gebruik van hoogwaardige tuftvelours voor een luxe uitstraling en dus zeer geschikt voor je Toyota Yaris. Met passie voor je auto kun je het beste kiezen voor onze Saxony automatten. Deze matten zijn tot op de millimeter nauwkeurig uitgesneden en zijn gemaakt van zeer hoge kwaliteit tapijt. Alleen de beste automerken gebruiken dit exclusieve tapijt voor hun auto's. Voor de meeste auto's hebben we ook rubberen automatten. Rubber is sterk, flexibel en makkelijk schoon te maken. Welk materiaal automatten je ook kiest, ze passen gegarandeerd in je Toyota Yaris.

Toyota Yaris automatten op maat bestellen

Wij hebben jarenlange ervaring met tapijt en automatten, daardoor kunnen wij de beste kwaliteit waarborgen. Als je kiest voor onze Toyota Yaris automatten ben je verzekerd van maatwerk. Mocht er toch iets mis zijn met je automatten dan kun je gebruik maken van onze niet goed geld terug-garantie. Via onze website bestel je eenvoudig jouw nieuwe automatten. Kom je er toch niet helemaal uit? Neem dan contact op met onze klantenservice. Na je bestelling gaan we direct aan de slag om je bestelling zo snel mogelijk te leveren. Je wilt toch meer dan een simpele universele automat? Koop daarom nu een set automatten op maat voor je Toyota Yaris!

Hulp nodig?

Service & contact Neem contact op met onze klantenservice

Heb je een vraag? Vind je antwoord snel en gemakkelijk op onze help center pagina.