Automatten Toyota Yaris

Op zoek naar nieuwe automatten voor je Toyota Yaris? Bij elke bestelling krijg je een complete mattenset en om schuiven te voorkomen wordt het bijbehorende originele bevestigingssysteem standaard meegeleverd. Bij ons ben je zeker van kwaliteit. Onze automatten worden tot op de millimeter precies op maat gemaakt zodat ze passen in je Toyota Yaris. Wij garanderen dan ook een 100% perfecte pasvorm. Als je kiest voor Toyota Yaris automatten van Just Carpets kies je voor comfort en perfectie. Onze matten zijn voorzien van een antislip-rug. Je kunt daarnaast kiezen voor een hakstuk om de meest slijtgevoelige gebieden te beschermen. Je kunt je automatten ook personaliseren door een logo of tekst toe te voegen.

Meer dan 12 Toyota Yaris modellen online
< Kies een ander model

Kies uw Toyota Yaris model

Yaris

08/2020 - 2020 | Hybrid

Toyota Yaris Type 6

Yaris

08/2020 - 2020

Toyota Yaris Type 6

Yaris

05/2017 - 08/2020 | Hybrid

Toyota Yaris Type 5

Yaris

05/2017 - 08/2020

Toyota Yaris Type 5

Yaris

2012 - 05/2017 | Hybrid

Toyota Yaris Type 4

Yaris

2011 - 05/2017

Toyota Yaris Type 4

Yaris

2006 - 2011 | 3/5-deurs

Toyota Yaris Type 3

Al 7657 tevreden gebruikers

"De automatten waren precies zoals ik mij dat had voorgesteld. Ook de logo's en teksten waren perfect uitgevoerd . Top en mijn dank hiervoor."

Yaris

1999 - 2006 | 3-deurs

Toyota Yaris Type 2

Yaris

2001 - 2006 | 5-deurs T-Sport

Toyota Yaris Type 1

Yaris

1999 - 2006 | 5-deurs

Toyota Yaris Type 1

Yaris

2001 - 2006 | 3-deurs | T-Sport

Toyota Yaris Type 1

Yaris

1999 - 2006 | 3-deurs

Toyota Yaris Type 1

Materiaalkeuze Toyota Yaris automatten

Je kunt kiezen uit meerdere materialen voor je Toyota Yaris automatten. Naaldvilt automatten zijn van goede kwaliteit tapijt, betaalbaar en beter dan universele automatten. Functioneel maar niet geschikt voor intensief gebruik. De meeste klanten kiezen voor Velours of Luxe Velours automatten. Geschikt voor mensen die comfort belangrijk vinden. De productie van deze automatten wordt zeer deskundig gedaan waardoor het tapijt zeer dicht geweven is. Voor deze automatten maken we gebruik van hoogwaardige tuftvelours tapijt voor een luxe uitstraling en dus zeer geschikt voor je Toyota Yaris. Onze Saxony automatten zijn gemaakt van zeer hoge kwaliteit tapijt. Als je het allerbeste wilt voor je auto kies je deze luxe automatten. Een exclusief en tot op de millimeter nauwkeurig uitgesneden tapijt wat alleen door de beste automerken wordt gebruikt. Voor de meeste auto's hebben we ook rubberen automatten. Rubber is sterk, flexibel en makkelijk schoon te maken. Welk materiaal automatten je ook kiest, ze passen gegarandeerd in je Toyota Yaris.

Toyota Yaris automatten op maat bestellen

Bij Just Carpets staat een zeer hoge kwaliteit al vele jaren voorop. Alle automatten worden op maat gemaakt voor een perfecte pasvorm. Zo ook onze automatten voor je Toyota Yaris. Mocht er toch iets mis zijn met je automatten dan kun je gebruik maken van onze niet goed geld terug-garantie. Via onze website bestel je eenvoudig jouw nieuwe automatten. Kom je er toch niet helemaal uit? Neem dan contact op met onze klantenservice. Na je bestelling gaan we direct aan de slag om je bestelling zo snel mogelijk te leveren. Je wilt toch meer dan een simpele universele automat? Koop daarom nu een set automatten op maat voor je Toyota Yaris!

Hulp nodig?

Service & contact Neem contact op met onze klantenservice

Heb je een vraag? Vind je antwoord snel en gemakkelijk op onze help center pagina.