Stap 1 (Kies model)
Kies je materiaal
Customize

Automatten Ford Connect

Perfect op maat gemaakte automatten voor uw Ford Connect. U krijgt bij ons een complete mattenset en origineel bevestigingssysteem, zodat uw matten niet meer schuiven. Wij garanderen een originele pasvorm. Onze automatten worden perfect op maat uitgesneden zodat ze passen in uw Ford Connect. Het materiaal dat wij gebruiken voor onze automatten is zorgvuldig uitgekozen en van een hoge kwaliteit. Als u nieuwe automatten bestelt voor uw Ford Connect verzekert u zichzelf van comfort en maatwerk. Standaard worden onze automatten voorzien van een antislip-rug. U kunt ook kiezen voor een extra hakstuk en daarnaast kunt u voor een persoonlijk tintje een tekst of logo toevoegen aan uw automatten.

Connect Tourneo type 2

2013 - heden | Alle

Ford Connect Tourneo type 2

Connect Tourneo type 1

2003 - 2013 | Alle

Ford Connect Tourneo type 1

Connect Transit type 2

2013 - heden | Alle

Ford Connect Transit type 2

Connect Transit type 1

2003 - 2013 | Alle

Ford Connect Transit type 1

Goedkope Connect automatten

Wij bieden u de keuze uit een aantal soorten Ford Connect automatten. De eerste soort zijn velours automatten of luxe velours automatten. Door deze automatten op een deskundige manier te produceren, ontstaat een zeer dicht geweven tapijt. Ook naaldvilt automatten vallen binnen ons aanbod. Deze automatten kenmerken zich door een typische viltstructuur, waardoor de kwailiteit van de Ford Connect automatten gewaardborgd wordt. Als laatste keuze zijn er nog de automatten van rubber. Onze automatten verschillen alleen van uitstraling; de kwaliteit is ongeacht uw keuze uitstekend.

Gepersonaliseerde Connect automatten

De keuze voor Ford Connect automatten bij Just Carpets is altijd meer dan goed. De automatten zijn van een zeer goede kwaliteit en passen perfect in uw auto. Niet goed is bij ons geld terug. Op deze manier verzekeren wij u altijd van een goede aankoop. Bestel uw nieuwe automatten makkelijk via onze website. Niet alleen bieden wij hoogwaardige kwaliteit, maar wij garanderen ook nog eens een snelle levertijd. U legt uw nieuwe automatten dus snel in de uw auto. Geef uw auto vandaag nog een mooiere uitstraling!

Persoonlijk advies nodig?

Hulp nodig? Neem contact op met onze klantenservice

Chat met ons Gebruik onze live chat. Klik hier

Mail ons Op werkdagen binnen 24 uur reactie. Mail je vraag naar [email protected]