Artboard Created with Sketch.

Just Service

Bij ons is de klant koning. Wij stellen alles in het werk om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Heeft u vragen over pasvormen, een type auto welke niet in onze database staat of over onze materialen? Aarzel niet om contact met ons op te nemen.

Veel gestelde vragen:

Leveren jullie ook losse automatten?
Nee, helaas is het niet mogelijk om een losse automat te bestellen. Er zijn hier twee redenen voor. De eerste reden is dat Just Carpets de klant één mooi geheel wil aanbieden. Veelal zijn de oude automatten van een andere kwaliteit en hebben een andere afwerking waardoor dit een rommelige uitstraling geeft aan het interieur. De tweede reden is dat het productietechnisch zeer lastig is waardoor de losse automat niet veel goedkoper zal uitvallen dan één complete set.

Verkopen jullie ook rubberen automatten?
Van de meest gangbare auto's hebben wij rubber automatten. Mocht bij u auto geen rubberen automat worden aangeboden dan komt dit doordat de leverancier hiervan geen rubberen matten in hun assoriment heeft.  De rubberen automatten zijn van een zwarte kwaliteit rubber met een opstaande rand. 

Wat zijn de verzendkosten?
Wij hanteren geen vezendkosten in Nederland en Belgie

Wat is jullie levertijd?
De levertijd op automatten is 3 tot 6 werkdagen. Alle automatten worden speciaal op maat gemaakt, geheel volgens je wensen.
De levertijd is mede afhankelijk van het gekozen automodel. materiaal, bandering, hakstuk en eventuele personalisatie. 

De levertijd op rubberen automatten is 2-14 werkdagen. (Afhankelijk van voorraad en leverancier)

Kan ik mijn automatten zomaar terug sturen?
Als u niet tevreden bent over de kwaliteit of de pasvorm van de automattenset klopt niet dan is het 'niet goed geld terug'.  

Kan ik ook achteraf betalen?
Voor klanten uit nederland is het mogelijk om achteraf te betalen per factuur. U ontvangt de factuur op het moment dat u de automatten ontvangen heeft. 
Voor betaling per factuur brengen we  € 1,50 in rekening. 

Klacht over onze service?
Bent u niet tevreden over de service of producten van Just Carpets dan staan we direct voor u klaar om dit op te lossen. 
U kunt middels een e-mail uw klacht kenbaar maken. Binnen 7 dagen proberen we samen met u tot een passende oplossing te komen.
Mocht u er met ons niet uitkomen dan is er altijd nog de mogelijkheid dit via de geschillencommissie van webshop keurmerk te doen. Voor meer informatie hierover: https://www.keurmerk.info/nl/consumenten/klacht/

Leveren jullie ook in Belgie?
Wij leveren ook in België. Ook in Belgieë bieden wij gratis verzending aan. Betalen van de order kunt u o.a. doen via: Mister Cash, Mastercard, Visa of iDeal.

Betaalmethoden bij Just Carpets
Bij Just Carpets kunt u betalen op de volgende manieren: 
- Ideal
- Visa
- Maestro
- Mister Cash
- Mastercard
- Achteraf betalen per factuur

Hulp nodig?

Service & contact Neem contact op met onze klantenservice

Heb je een vraag? Vind je antwoord snel en gemakkelijk op onze help center pagina.