Kofferbakmatten Kia Niro

Op zoek naar een geschikte kofferbakmat voor je Kia Niro? Het rubber van onze kofferbakmatten is sterk en flexibel en beschikt over een opstaande rand. De matten zijn gemakkelijk te plaatsen en te reinigen. De kofferbakmatten van tapijt beschikken niet over een opstaande rand. De matten beschermen wel je autobekleding tegen vocht en vuil. Je kofferbak ziet er uit als nieuw. Wij geven een originele pasvorm garantie. De kofferbakmatten passen perfect in je Kia Niro. Het rubber en tapijt dat gebruikt wordt voor onze kofferbakmatten is geselecteerd om zijn hoge kwaliteit. Als je nu een nieuwe kofferbakmat bestelt voor je Kia Niro verzeker je jezelf van uitstekende bescherming tegen alledaagse slijtage. Standaard zijn onze kofferbakmatten voorzien van een antislip-coating.

xmodellen
< kiesmodel

kiesmodel2

Niro

07/2022 - 2022 | EV

Kofferbakmatten Niro Type 3

Niro

07/2022 - 2022 | Hybrid

Kofferbakmatten Niro Type 3

Niro

2019 - 07/2022 | e-Niro

Kofferbakmatten Niro Type 2

Niro

08/2019 - 2022 | Plug-in Hybrid

Kofferbakmatten Niro Type 2

Niro

2017 - 08/2019 | Plug-in Hybrid

Kofferbakmatten Niro Type 1

Niro

08/2019 - 07/2022 | Hybrid

Kofferbakmatten Niro Type 2

Niro

2016 - 08/2019 | Hybrid

Kofferbakmatten Niro Type 1

Kia Niro kofferbakmat op maat

Bij aflevering worden niet alle Kia Niro auto's geleverd met een kofferbakmat. Toch kan het verstandig zijn om een kofferbakmat in je auto te leggen. De bekleding van je auto wordt namelijk beschermt tegen vocht, vuil en schade. Een nette en onbeschadigde kofferbak is wel zo handig als je bijvoorbeeld je auto weer wilt verkopen. Als de kofferbak schoongemaakt moet worden haal je de mat eenvoudig uit je auto om deze even af te schudden of schoon te spuiten (rubber). Kies je voor een tapijten kofferbakmat dan kun je doormiddel van een ingebouwd handvat de mat gemakkelijk uit je auto halen.

Kia Niro kofferbakmat bestellen

Vervoer je naast zware spullen ook je huisdier in de kofferbak? Geen probleem, onze kofferbakmatten beschikken over een antislipcoating die zorgt voor meer grip. Om een kofferbakmat op de juiste manier in te meten wordt er gebruik gemaakt van een 3D scan. Hierdoor garanderen wij een perfecte pasvorm en geven we drie jaar garantie op onze kofferbakmatten. De beste Kia Niro kofferbakbescherming. Koop direct een kofferbakmat op maat!

Hulp nodig?

Service & contact Neem contact op met onze klantenservice

Heb je een vraag? Vind je antwoord snel en gemakkelijk op onze help center pagina.