Kofferbakmatten Mercedes GLE

Op zoek naar een geschikte kofferbakmat voor je Mercedes GLE? Onze rubberen kofferbakmatten zijn gemaakt van sterk en flexibel rubber en zijn voorzien van een opstaande rand. Je kunt de mat makkelijk plaatsen en reinigen. Naast de rubberen kofferbakmatten hebben we ook kofferbakmatten van tapijt. Perfect om je autobekleding te beschermen tegen vocht, vuil en slijtage. De kofferbak van je auto zal er uit zien als nieuw. Bij ons ben je zeker van kwaliteit. Onze kofferbakmatten zijn tot op de millimeter precies op maat gemaakt zodat ze passen in je Mercedes GLE. Wij garanderen dan ook een 100% perfecte pasvorm. Als je nu een nieuwe kofferbakmat bestelt voor je Mercedes GLE verzeker je jezelf van uitstekende bescherming tegen alledaagse slijtage. Standaard zijn onze kofferbakmatten voorzien van een antislip-coating.

xmodellen
< kiesmodel

kiesmodel2

GLE C167

07/2020 - 2021 | Coupé

Mercedes GLE C167

GLE C292

2015 - 07/2020 | Coupé

Mercedes GLE C292

GLE V167

11/2019 - 2021 | Plug-in Hybrid | Allrounder | 5-zits

Mercedes GLE V167

GLE V167

03/2019 - 2021 | Allrounder | 5-zits

Mercedes GLE V167

GLE W166

2015 - 03/2019 | Allrounder

Mercedes GLE W166

Al 8660 tevreden gebruikers

"Uitstekende kwaliteit, scherpe prijs"

Mercedes GLE kofferbakmat op maat

Bij aflevering worden niet alle Mercedes GLE auto's geleverd met een kofferbakmat. Toch kan het verstandig zijn om een kofferbakmat in je auto te leggen. Je autobekleding wordt namelijk beschermt tegen schade en vuil. Een nette en onbeschadigde kofferbak is wel zo handig als je bijvoorbeeld je auto weer wilt verkopen. Als het tijd wordt om de kofferbak schoon te maken kun je de mat even afschudden en eventueel schoonspuiten (rubber). Onze tapijten kofferbakmatten worden geleverd met een handig handvat om de mat gemakkelijk uit je auto te kunnen halen.

Mercedes GLE kofferbakmat bestellen

Onze kofferbakmatten zijn sterk en geschikt voor huisdieren. Door de antislip coating is het vervoeren van zware spullen of huisdieren veiliger. Om een kofferbakmat op de juiste manier in te meten wordt er gebruik gemaakt van een 3D scan. Hierdoor garanderen wij een perfecte pasvorm en geven we drie jaar garantie op onze kofferbakmatten. Kies voor de beste kofferbakbescherming daarom voor een Mercedes GLE kofferbakmat van Just Carpets!

Hulp nodig?

Service & contact Neem contact op met onze klantenservice

Heb je een vraag? Vind je antwoord snel en gemakkelijk op onze help center pagina.