Kofferbakmatten voor Mercedes SLK

  • Op maat gemaakte kofferbakmatten voor je Mercedes SLK
  • Houd je kofferbak schoon en netjes
  • Een speciale antislip onderzijde om schuiven te voorkomen
  • Keuze uit hoogwaardig rubber en tapijt
  • 700.000+ tevreden klanten gingen je voor
  • Hoogwaardige Kovvar® kofferbakmat op maat
Kofferbakmatten voor SLK

xmodellen
< kiesmodel

kiesmodel2

SLK R171

2004 - 2011

Kofferbakmatten voor SLK R171

SLK R170

02/2000 - 2004 | Bestuurdersmat met flap

Kofferbakmatten voor SLK R170

SLK R170

02/2000 - 2004 | Bestuurdersmat zonder flap

Kofferbakmatten voor SLK R170

SLK R170

07/1998 - 02/2000

Kofferbakmatten voor SLK R170

SLK R170

1996 - 07/1998

Kofferbakmatten voor SLK R170

Al 9672 tevreden gebruikers

"Top service, top kwaliteit"

Op zoek naar een geschikte kofferbakmat voor je Mercedes SLK? Onze rubberen kofferbakmatten zijn gemaakt van sterk en flexibel rubber en zijn voorzien van een opstaande rand. Je kunt de mat makkelijk plaatsen en reinigen. De kofferbakmatten van tapijt zijn zorgvuldig afgewerkt met een mooie band. Deze matten hebben geen opstaande rand maar bieden wel een goede bescherming voor je autobekleding. Bij ons ben je zeker van kwaliteit. Onze kofferbakmatten zijn tot op de millimeter precies op maat gemaakt zodat ze passen in je Mercedes SLK. Wij garanderen dan ook een 100% perfecte pasvorm. Als je kiest voor een Mercedes SLK kofferbakmat van Just Carpets kies je voor uitstekende bescherming tegen alledaagse slijtage. Onze kofferbakmatten zijn standaard voorzien van een antislip-coating.

Mercedes SLK kofferbakmat op maat

Je Mercedes SLK wordt niet standaard geleverd met een kofferbakmat. Toch is het aan te raden om een kofferbakmat te gebruiken in je auto. Zo wordt je autobekleding beschermt tegen vuil, vocht en schade. Een nette en onbeschadigde kofferbak is wel zo handig als je bijvoorbeeld je auto weer wilt verkopen. Als het tijd wordt om de kofferbak schoon te maken kun je de mat even afschudden en eventueel schoonspuiten (rubber). Onze tapijten kofferbakmatten worden geleverd met een handig handvat om de mat gemakkelijk uit je auto te kunnen halen.

Mercedes SLK kofferbakmat bestellen

Onze kofferbakmatten zijn sterk en geschikt voor huisdieren. Door de antislip coating is het vervoeren van zware spullen of huisdieren veiliger. Wij maken gebruik van een 3D scan om kofferbakmatten in te meten daarmee garanderen wij 100% pasvorm. Door het gebruik van sterke en duurzame materialen geven we drie jaar garantie op onze Mercedes SLK kofferbakmatten. Koop daarom nu een kofferbakmat op maat. De beste kwaliteit Mercedes SLK kofferbakbescherming!

Hulp nodig?

Service & contact Neem contact op met onze klantenservice

Heb je een vraag? Vind je antwoord snel en gemakkelijk op onze help center pagina.