Kofferbakmatten Mercedes SLK

Ben je op zoek naar een nieuwe kofferbakmat voor je Mercedes SLK? Het rubber van onze kofferbakmatten is sterk en flexibel en beschikt over een opstaande rand. De matten zijn gemakkelijk te plaatsen en te reinigen. De kofferbakmatten van tapijt zijn zorgvuldig afgewerkt met een mooie band. Deze matten hebben geen opstaande rand maar bieden wel een goede bescherming voor je autobekleding. Bij ons ben je zeker van kwaliteit. Onze kofferbakmatten zijn tot op de millimeter precies op maat gemaakt zodat ze passen in je Mercedes SLK. Wij garanderen dan ook een 100% perfecte pasvorm. Onze kofferbakmatten bieden een uitstekende bescherming tegen vuil en alledaagse slijtage. Daarnaast zorgt de antislip-coating voor een uitstekende grip.

xmodellen
< kiesmodel

kiesmodel2

SLK R171

2004 - 2011

Kofferbakmatten SLK R171

SLK R170

02/2000 - 2004 | Bestuurdersmat met flap

Kofferbakmatten SLK R170

SLK R170

02/2000 - 2004 | Bestuurdersmat zonder flap

Kofferbakmatten SLK R170

SLK R170

07/1998 - 02/2000

Kofferbakmatten SLK R170

SLK R170

1996 - 07/1998

Kofferbakmatten SLK R170

Al 9352 tevreden gebruikers

"Matten snel geleverd. Hele mooie kwaliteit"

Mercedes SLK kofferbakmat op maat

Standaard wordt een Mercedes SLK auto niet geleverd met een kofferbakmat. Toch kan het verstandig zijn om een kofferbakmat in je auto te leggen. De bekleding van je auto wordt namelijk beschermt tegen vocht, vuil en schade. De kofferbak blijft schoon en netjes en dat is handig als je auto bijvoorbeeld weer in de verkoop gaat. Zodra de kofferbak vies is kun je de mat eenvoudig verwijderen, afschudden en eventueel schoonspuiten (rubber). Onze kofferbakmatten van tapijt worden geleverd met een handig handvat om de mat eenvoudig uit je auto te kunnen halen.

Mercedes SLK kofferbakmat bestellen

Vervoer je naast zware spullen ook je huisdier in de kofferbak? Geen probleem, onze kofferbakmatten beschikken over een antislipcoating die zorgt voor meer grip. Onze kofferbakmatten worden op een deskundige wijze ingemeten. Daarom garanderen wij een 100% pasvorm en geven wij drie jaar garantie. De kofferbakmat wordt daarnaast zonder te vouwen verstuurd. Koop daarom nu een kofferbakmat op maat. De beste kwaliteit Mercedes SLK kofferbakbescherming!

Hulp nodig?

Service & contact Neem contact op met onze klantenservice

Heb je een vraag? Vind je antwoord snel en gemakkelijk op onze help center pagina.