Kofferbakmatten voor Renault Twingo

 • Op maat gemaakte kofferbakmatten voor je Renault Twingo
 • Houd je kofferbak schoon en netjes
 • Een speciale antislip onderzijde om schuiven te voorkomen
 • Keuze uit hoogwaardig rubber en tapijt
 • 700.000+ tevreden klanten gingen je voor
 • Hoogwaardige Kovvar® kofferbakmat op maat
Kofferbakmatten voor Twingo

xmodellen
< kiesmodel

kiesmodel2

Twingo 3

2020 - 2024 | Electric

Kofferbakmatten voor Twingo Type 4

Twingo 3

06/2019 - 2024

Kofferbakmatten voor Twingo Type 4

Twingo 3

07/2014 - 06/2019

Kofferbakmatten voor Twingo Type 3

Twingo 2

07/2007 - 07/2014

Kofferbakmatten voor Twingo Type 2

Twingo 1

1993 - 07/2007

Kofferbakmatten voor Twingo Type 1

Al 10081 tevreden gebruikers

"Top service, top kwaliteit"

Hier vind je een overzicht van onze Renault Twingo kofferbakmatten. Onze rubberen kofferbakmatten beschikken over een opstaande rand en zijn flexibel en sterk tegelijk. De matten zijn makkelijk te plaatsen en eenvoudig schoon te maken. Naast de rubberen kofferbakmatten hebben we ook kofferbakmatten van tapijt. Perfect om je autobekleding te beschermen tegen vocht, vuil en slijtage. De kofferbak van je auto zal er uit zien als nieuw. Wij garanderen de originele pasvorm. Onze kofferbakmatten passen precies in je Renault Twingo . Het rubber en tapijt dat wij gebruiken voor onze kofferbakmatten is zorgvuldig uitgekozen en van een hoge kwaliteit. Als je kiest voor een Renault Twingo kofferbakmat van Just Carpets kies je voor uitstekende bescherming tegen alledaagse slijtage. Onze kofferbakmatten zijn standaard voorzien van een antislip-coating.

Renault Twingo kofferbakmat op maat

Standaard wordt een Renault Twingo auto niet geleverd met een kofferbakmat. Desondanks heeft het plaatsen van een kofferbakmat voordelen. Je beschermt namelijk de autobekleding tegen vuil, schade of beschadigingen. Hierdoor blijft de kofferbak onbeschadigd, schoon en netjes. Zodra de kofferbak vies is kun je de mat eenvoudig verwijderen, afschudden en eventueel schoonspuiten (rubber). Onze kofferbakmatten van tapijt worden geleverd met een handig handvat om de mat eenvoudig uit je auto te kunnen halen.

Renault Twingo kofferbakmat bestellen

Onze kofferbakmatten zijn sterk en geschikt voor huisdieren. Door de antislip coating is het vervoeren van zware spullen of huisdieren veiliger. Om een kofferbakmat op de juiste manier in te meten wordt er gebruik gemaakt van een 3D scan. Hierdoor garanderen wij een perfecte pasvorm en geven we drie jaar garantie op onze kofferbakmatten. Kies voor de beste kofferbakbescherming daarom voor een Renault Twingo kofferbakmat van Just Carpets!

Hulp nodig?

Service & contact Neem contact op met onze klantenservice

Heb je een vraag? Vind je antwoord snel en gemakkelijk op onze help center pagina.