Kofferbakmatten voor Renault Twingo

 • Op maat gemaakte kofferbakmatten voor je Renault Twingo
 • Houd je kofferbak schoon en netjes
 • Een speciale antislip onderzijde om schuiven te voorkomen
 • Keuze uit hoogwaardig rubber en tapijt
 • 700.000+ tevreden klanten gingen je voor
 • Hoogwaardige Kovvar® kofferbakmat op maat
Kofferbakmatten voor Twingo

xmodellen
< kiesmodel

kiesmodel2

Twingo 3

2020 - 2023 | Electric

Kofferbakmatten voor Twingo Type 4

Twingo 3

06/2019 - 2023

Kofferbakmatten voor Twingo Type 4

Twingo 3

07/2014 - 06/2019

Kofferbakmatten voor Twingo Type 3

Twingo 2

07/2007 - 07/2014

Kofferbakmatten voor Twingo Type 2

Twingo 1

1993 - 07/2007

Kofferbakmatten voor Twingo Type 1

Al 9672 tevreden gebruikers

"Top service, top kwaliteit"

Ben je op zoek naar een nieuwe kofferbakmat voor je Renault Twingo ? Onze rubberen kofferbakmatten zijn gemaakt van sterk en flexibel rubber en zijn voorzien van een opstaande rand. Je kunt de mat makkelijk plaatsen en reinigen. De kofferbakmatten van tapijt zijn zorgvuldig afgewerkt met een mooie band. Deze matten hebben geen opstaande rand maar bieden wel een goede bescherming voor je autobekleding. Wij verkopen alleen kofferbakmatten die perfect op maat zijn gemaakt. Zo weet je zeker dat de bestelde kofferbakmat past in je Renault Twingo . Wij hanteren hoge kwaliteitsnormen voor onze kofferbakmatten, het rubber en tapijt dat wij gebruiken is zorgvuldig uitgekozen. Als je nu een nieuwe kofferbakmat bestelt voor je Renault Twingo verzeker je jezelf van uitstekende bescherming tegen alledaagse slijtage. Standaard zijn onze kofferbakmatten voorzien van een antislip-coating.

Renault Twingo kofferbakmat op maat

Auto's zoals je Renault Twingo worden niet standaard afgeleverd met een kofferbakmat. Toch kan het verstandig zijn om een kofferbakmat in je auto te leggen. Je beschermt namelijk de autobekleding tegen vuil, schade of beschadigingen. Hierdoor blijft de kofferbak onbeschadigd, schoon en netjes. Zodra de kofferbak vies is kun je de mat eenvoudig verwijderen, afschudden en eventueel schoonspuiten (rubber). Onze kofferbakmatten van tapijt worden geleverd met een handig handvat om de mat eenvoudig uit je auto te kunnen halen.

Renault Twingo kofferbakmat bestellen

Onze kofferbakmatten zijn sterk en geschikt voor huisdieren. Door de antislip coating is het vervoeren van zware spullen of huisdieren veiliger. De kofferbakmatten sluiten naadloos aan op de vorm van je kofferbak, wij garanderen een 100% pasvorm. Je krijgt ook drie jaar garantie op onze Renault Twingo kofferbakmatten. Kies voor de beste kofferbakbescherming daarom voor een Renault Twingo kofferbakmat van Just Carpets!

Hulp nodig?

Service & contact Neem contact op met onze klantenservice

Heb je een vraag? Vind je antwoord snel en gemakkelijk op onze help center pagina.