Kofferbakmatten voor Tesla Model S

  • Op maat gemaakte kofferbakmatten voor je Tesla Model S
  • Houd je kofferbak schoon en netjes
  • Een speciale antislip onderzijde om schuiven te voorkomen
  • Keuze uit hoogwaardig rubber en tapijt
  • 700.000+ tevreden klanten gingen je voor
  • Hoogwaardige Kovvar® kofferbakmat op maat
Kofferbakmatten voor Model S

xmodellen
< kiesmodel

kiesmodel2

Model S

2021 - 2024

Kofferbakmatten voor Model S Type 3

Model S

04/2016 - 2021

Kofferbakmatten voor Model S Type 2

Model S

2012 - 04/2016

Kofferbakmatten voor Model S Type 1

Al 10081 tevreden gebruikers

"Top service, top kwaliteit"

Vind hier je pasklare Tesla Model S kofferbakmatten. Het rubber van onze kofferbakmatten is sterk en flexibel en beschikt over een opstaande rand. De matten zijn gemakkelijk te plaatsen en te reinigen. De kofferbakmatten van tapijt zijn zorgvuldig afgewerkt met een mooie band. Deze matten hebben geen opstaande rand maar bieden wel een goede bescherming voor je autobekleding. Bij ons ben je zeker van kwaliteit. Onze kofferbakmatten zijn tot op de millimeter precies op maat gemaakt zodat ze passen in je Tesla Model S. Wij garanderen dan ook een 100% perfecte pasvorm. Kies voor een uitstekende bescherming tegen alledaagse slijtage, kies voor onze Tesla Model S kofferbakmat. Wij voorzien onze kofferbakmatten standaard van een antislip-coating.

Tesla Model S kofferbakmat op maat

Standaard wordt een Tesla Model S auto niet geleverd met een kofferbakmat. Toch is het aan te raden om een kofferbakmat te gebruiken in je auto. Je beschermt namelijk de autobekleding tegen vuil, schade of beschadigingen. Een nette en onbeschadigde kofferbak is wel zo handig als je bijvoorbeeld je auto weer wilt verkopen. Zodra de kofferbak vies is kun je de mat eenvoudig verwijderen, afschudden en eventueel schoonspuiten (rubber). Onze kofferbakmatten van tapijt worden geleverd met een handig handvat om de mat eenvoudig uit je auto te kunnen halen.

Tesla Model S kofferbakmat bestellen

Onze kofferbakmatten zijn ideaal voor mensen die vaak zware spullen vervoeren. De antislip laag is ook geschikt voor huisdieren, zij hebben meer grip op de matten. Onze kofferbakmatten worden op een deskundige wijze ingemeten. Daarom garanderen wij een 100% pasvorm en geven wij drie jaar garantie. De kofferbakmat wordt daarnaast zonder te vouwen verstuurd. Bestel voor een optimale kofferbak bescherming nu een Tesla Model S kofferbakmat van Just Carpets!

Hulp nodig?

Service & contact Neem contact op met onze klantenservice

Heb je een vraag? Vind je antwoord snel en gemakkelijk op onze help center pagina.