Kofferbakmatten voor Toyota Highlander

  • Op maat gemaakte kofferbakmatten voor je Toyota Highlander
  • Houd je kofferbak schoon en netjes
  • Een speciale antislip onderzijde om schuiven te voorkomen
  • Keuze uit hoogwaardig rubber en tapijt
  • 700.000+ tevreden klanten gingen je voor
  • Hoogwaardige Kovvar® kofferbakmat op maat
Kofferbakmatten voor Highlander

xmodellen
< kiesmodel

kiesmodel2

Highlander

2021 - 2024 | 7-zits

Kofferbakmatten voor Highlander Type 1

Highlander

2021 - 2024 | 5-zits

Kofferbakmatten voor Highlander Type 1

Al 10081 tevreden gebruikers

"Top service, top kwaliteit"

Ben je op zoek naar een nieuwe kofferbakmat voor je Toyota Highlander? Onze rubberen kofferbakmatten zijn gemaakt van sterk en flexibel rubber en zijn voorzien van een opstaande rand. Je kunt de mat makkelijk plaatsen en reinigen. De kofferbakmatten van tapijt beschikken niet over een opstaande rand. De matten beschermen wel je autobekleding tegen vocht en vuil. Je kofferbak ziet er uit als nieuw. Wij geven een originele pasvorm garantie. De kofferbakmatten passen perfect in je Toyota Highlander. Het rubber en tapijt dat gebruikt wordt voor onze kofferbakmatten is geselecteerd om zijn hoge kwaliteit. Als je nu een nieuwe kofferbakmat bestelt voor je Toyota Highlander verzeker je jezelf van uitstekende bescherming tegen alledaagse slijtage. Standaard zijn onze kofferbakmatten voorzien van een antislip-coating.

Toyota Highlander kofferbakmat op maat

Standaard wordt een Toyota Highlander auto niet geleverd met een kofferbakmat. Toch is het aan te raden om een kofferbakmat te gebruiken in je auto. Je autobekleding wordt namelijk beschermt tegen schade en vuil. De kofferbak blijft schoon en netjes en dat is handig als je auto bijvoorbeeld weer in de verkoop gaat. Zodra de kofferbak vies is kun je de mat eenvoudig verwijderen, afschudden en eventueel schoonspuiten (rubber). Onze kofferbakmatten van tapijt worden geleverd met een handig handvat om de mat eenvoudig uit je auto te kunnen halen.

Toyota Highlander kofferbakmat bestellen

Vervoer je vaak zware spullen in je kofferbak dan is een kofferbakmat een ideale oplossing. Heb je huisdieren? De kofferbakmatten beschikken over een antislip laag zodat je huisdier meer grip heeft. De kofferbakmatten sluiten naadloos aan op de vorm van je kofferbak, wij garanderen een 100% pasvorm. Je krijgt ook drie jaar garantie op onze Toyota Highlander kofferbakmatten. Kies voor de beste kofferbakbescherming daarom voor een Toyota Highlander kofferbakmat van Just Carpets!

Hulp nodig?

Service & contact Neem contact op met onze klantenservice

Heb je een vraag? Vind je antwoord snel en gemakkelijk op onze help center pagina.