Artboard Created with Sketch.

Naaldvilt automatten

Benieuwd wat voor materiaal we gebruiken voor onze automatten? Op deze pagina meer informatie over onze Naaldvilt automatten. 

Wat is naaldvilt?

Bij naaldvilt worden vezels op een speciale manier met elkaar verweven. De vezellaag wordt doorboord door duizenden naalden. Die naalden zijn voorzien van weerhaken, waardoor de vezels in elkaar vast komen te zitten. Onze tapijtleverancier gebruikt de grondstof polypropyleen voor het produceren van het tapijt voor onze naaldvilt automatten. De grondstof polypropyleen heeft als voordeel dat het een vuilafstotende werking heeft. 

De voordelen van naaldvilt

Bent u op zoek een betaalbare automat en vindt u luxe niet heel belangrijk, dan zijn automatten van naaldvilt voor uw de beste keuze. Kleine vuiltjes, zoals zand en gruis, zijn op een mat van naaldvilt minder goed zichtbaar dan op een mat van velours. Daarentegen blijft er sneller grover vuil, zoals modder, in een mat van naaldvilt haken. Dat komt door de talloze weerhaakjes in de stof. In de praktijk komt het erop neer dat matten van naaldvilt een stuk minder eenvoudig schoon te maken zijn. Velours heeft ook een iets langere levensduur, maar is wel duurder.

Kenmerken van onze naaldvilt automatten

- 1 jaar garantie
- Matdikte 4 mm
- Onderkant voorzien van Antislip

Of u nu een betaalbare naaldviltmat of een velours mat koopt: dankzij gebruikmaking van hoogwaardige grondstoffen als polyamide weet u zeker dat u degelijke, robuuste automatten in huis haalt. Naaldvilt matten online bestellen? Dat kan eenvoudig via de configurator.

Hulp nodig?

Service & contact Neem contact op met onze klantenservice

Heb je een vraag? Vind je antwoord snel en gemakkelijk op onze help center pagina.