Artboard Created with Sketch.

Verschillende soorten Kofferbakbeschermers

Waarschijnlijk heb je nooit nagedacht over het feit dat er verschillende soorten kofferbakbeschermers zijn. Toch hebben de drie soorten kofferbakbescherming die ik in dit artikel ga behandelen elk hun voor- en nadelen en zijn ze wel degelijk verschillend.

  • Een kofferbakmat van rubber beschermt de vloer van je auto en is antislip.
  • Een kofferbakmat van tapijt beschermt de vloer van je auto, is antislip maar is niet praktisch voor het vervoeren van vervuilde goederen.
  • Een kofferbakhoes van stof beschermt ook de zijkanten van je kofferbak maar is vaak niet antislip en moeilijk schoon te maken.
  • Een bak van plastic in je kofferbak beschermt de vloer en de randen maar is vaak niet antislip en niet pasvorm.

Een kofferbakmat, een kofferbakhoes of een plastic bak in je kofferbak?

De één kiest specifiek voor een pasvorm kofferbakmat, de ander gaat voor een universele kofferbakhoes en weer een ander kiest voor een zogenaamde bak van plastic in de kofferbak. Welke soort kofferbakbescherming je ook in gedachten had, onze kofferbakbescherming van rubber komt in de meeste gevallen als meest praktisch uit de bus. Dit heeft te maken met de stevigheid van de mat en het feit dat hij precies op maat gemaakt is voor jouw auto.

Naast kofferbakmatten van rubber verkopen wij ook kofferbakmatten van tapijt. Onze kofferbakmatten van tapijt zijn net zoals de rubberen matten antislip en erg stevig. Vervoer je vaak zware of vervuilde spullen? Dan kun je het beste kiezen voor een kofferbakmat van rubber. Vervoer je meer alledaagse spullen die niet vervuild zijn? Dan volstaat de kofferbakmat van tapijt.

Uitstekend beoordeeld!

"Prachtige automatten die perfect passen!"

9 / 10

Kofferbakbescherming van rubber

Vooral onder hondenbezitters is deze vorm van kofferbakbescherming bijzonder populair. Op de pagina ‘Kofferbakbescherming voor een hond’ lees je precies waarom. Naast dat onze kofferbakmatten ideaal zijn voor hondenbezitters zijn ze ook ideaal voor mensen die hun kofferbakmat regelmatig gebruiken. Dus wat je ook vervoert, met een kofferbakmat hoef je je niet druk te maken over de originele bekleding van je auto. 

Onze rubberen kofferbakmatten zijn gemaakt uit de beste materialen en kunnen tegen een stootje. Je kunt er zonder problemen zware dingen op vervoeren en bij vervuiling is de mat eenvoudig te reinigen met een natte doek of zelfs een hogedrukspuit. 

Kofferbakbescherming op maat

De meeste soorten kofferbakbescherming, of je het nou hebt over een mat, een doek, of een bak, zijn vaak niet op maat gemaakt maar universeel.  Onze kofferbakmatten van rubber en tapijt zijn precies op maat gemaakt voor jouw auto. Je hoeft je dus niet druk te maken over de pasvorm. 

Bestel direct een kofferbakmat op maat >> 

Sluiten

Hulp nodig?

Service & contact Neem contact op met onze klantenservice

Heb je een vraag? Vind je antwoord snel en gemakkelijk op onze help center pagina.