Artboard Created with Sketch.

Kofferbakbescherming VW Golf

Bij Just Carpets maken we kofferbakbescherming dat exact in jouw VW Golf past. Bij ons kun je kiezen uit een kofferbakbescherming van tapijt en een kofferbakbescherming van rubber. De rubberen variant is voorzien van opstaande randen en de kofferbakmat van tapijt heeft een handig lusje waarmee je de mat eenvoudig optilt. Hieronder lees je alles over de verschillende soorten kofferbakbescherming voor jouw VW Golf.

 

 

Kofferbakbescherming Golf 7

Op zoek naar kofferbakbescherming voor je VW Golf 7? Wij hebben het voor je. De VW Golf 7 is de 7e in de rij van één van de meeste betrouwbare vierwielers ter wereld. De Volkswagen Golf wordt al verkocht sinds 1974 en gaat dus al generaties lang mee. Iedereen kent wel iemand die in een Golf rijdt. Zo’n trouwe diender verdient optimale bescherming onder alle omstandigheden. 

De VW Golf is mede dankzij haar stoere lijnen en fraaie interieur telkens weer populair. Helaas is er, zoals bij de meeste auto’s, weinig aandacht besteed aan de automatten en wordt er helemaal geen kofferbakbescherming geleverd vanuit VW. Wij van Justcarpets.nl produceren daarom kofferbakmatten met een exacte pasvorm voor jouw Golf 7. 

Naast de VW Golf produceren wij voor nog veel meer types auto kofferbakmatten. Al onze kofferbakmatten worden ingemeten bij de dealer. Wij hebben dus altijd exacte maten. 

Uitstekend beoordeeld!

"Prachtige automatten die perfect passen!"

9 / 10

Rubber kofferbakmat

Naast verschillende soorten automatten voor VW verkopen wij onder andere rubberen kofferbakmatten die helemaal op maat zijn gemaakt voor de Golf 7 (Ook Golf 7 Variant). Onze kofferbakmatten zijn gemaakt van duurzaam rubber, hebben een opstaande rand en zijn zeer antislip vanwege het profiel in de mat.

 

Kofferbakmat van tapijt

Naast de kofferbakmatten van rubber verkopen wij kofferbakmatten van tapijt. Onze kofferbakmatten zijn gemaakt van het meest duurzame tapijt. Het tapijt is geschikt voor zwaar gebruik, dat wil zeggen dat het een lange levensduur heeft. Je hoeft je de eerste jaren dus geen zorgen te maken over slijtage. 

Bestel hier meteen een kofferbakmat voor je Golf 7 >>

Sluiten

Hulp nodig?

Service & contact Neem contact op met onze klantenservice

Heb je een vraag? Vind je antwoord snel en gemakkelijk op onze help center pagina.